Más is sírt már amikor babája védőoltást kapott? Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny? Annyira sajnáltam 3 hónapos oltás után, nagyon zokogott. Félek, mert lassan itt a 4 hónapos.
Tényleg nagyon érzékeny vagy. Próbálj valahogy uralkodni magadon, mert a gyerekre hatnak az érzéseid, és ha te kétségbe esel, ő még inkább, hiszen pont belőled kéne biztonságot merítenie.
Tisztázd magadban az érzéseidet! Szerinted fontos az oltás? Megkockáztatnád, hogy a gyereked szamárköhögést, torokgyíkot, vagy tetanuszt kapjon? Én ismertem kisbabát, akinek orvosi indokkal halasztották el a Di-Per-Te oltását, és sikerült összeszednie a szamárköhögést. Ukrajnában torokgyík esetek fordulnak elő...
Még ha egy óra hosszat is sír szegény egy oltás után, a valódi betegség okozta szenvedéshez képest ez csekélység.
Ha neked semmiképen nem megy, esetleg az apja nem tudná elvinni az oltásra? A babának is jobb, ha egy higgadt ember van vele.
Én az első vérvételnél sírtam/de nagyon/Amikor már lefogták a fejét elkezdtem zokogni,szegénykém akkor még csak 3 hetes volt.Ki is kellett mennem. :(
Aztán a következőnél csak apa vállára borultam.
Az oltásokat viszont elég jól viseltem,biztosan megedződtem addigra.
És ha nem mennél be nem lenne jobb?A babának is jobb ha nem lát sírni és lehet Neked is könnyebb ha nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!