Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is sírt már amikor babája...

Más is sírt már amikor babája védőoltást kapott? Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny? Annyira sajnáltam 3 hónapos oltás után, nagyon zokogott. Félek, mert lassan itt a 4 hónapos.

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az oltásokat szerencsére mosolyogva tűri,viszont amikor az újszülött osztályon az anyagcsere vizsgálatot csinálták,akkor sírva fakadtam.Persze biztosan a fáradtság és a fájdalom is közrejátszott,de akkor nagyon kiborultam:(
2011. jún. 27. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! nem te vagy egyedül ilyen "hülye" ám!!

én mondjuk oltásoknál nem sírtam, de annyira féltem az első néhánytól, hogy előtte nap folyton hasmenésem volt az idegtől. nem csak oltásoknál, hanem sajna kétszer is vissza kellett mennünk vérvételre a kórházba szülés után két hét különbséggel és akkor is kész voltam. viszont amikor nemrég kórházba kerültünk (már elmúlt 1 éves) és ott szurkálák meg beültették a tűt neki,akkor teljesen kikészültem annyira sajnáltam. egy nyugtató szedett rendbe. sajnálom hogy ilyen vagyok mert neki tényleg arra lenne szüksége, hogy azt éreztessem semmi baj és nyugodt maradjak, de hát ha egyszer nem megy akkor nem megy. hátha idővel bele jövünk. az egy éves oltást már elég jól viseltem :)

szóval ne félj, lehet, hogy sírni sem fog. nálunk volt ilyen is egyszer, nyekkenni is alig volt ideje és már kész is volt.

2011. jún. 27. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam ugyan, de azért persze sajnáltam a lányomat. Akkor borultam meg kissé, mikor 9 hetesen átszúrták a fülét a fülbevaló miatt... Nem láttam, nem engedtek be, de mikor kihozták, és a kis vércseppes vatta a fülén lógott (a fülbevalóval együtt) hát ott magamban kicsit sokkot kaptam, de csak addig tartott, amig üvöltött a lányom, kb. 3 percig :)
2011. jún. 27. 22:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, a fülbevaló is nagy trauma, akarom hogy legyen neki, de sajnálom. Oda tényleg nagymamával megyek, sajna ilyen vagyok :((( Eddig halogattam, de már 4 hónapos, nem kéne neki húzni.
2011. jún. 28. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia....nem vagy egyedül,és majd megedződünk... :-)

Ne érezd rosszul magad... nem minden ember egyforma . Én nem fogom le a babám oltás közben,de utána én vigasztalom...

Én az első oltásnál amikor beléptünk a váróba és több baba is sírt,én akkor kezdtem el sírni,ki kellett mennünk...azóta odamegyünk szinte elsőnek,így nem stresszelem fel magam...

Persze,hogy inkább ez,mint a betegség,de szeretném mindentől megóvni,és még nehezen birkózok meg azzal a gondolattal,hogy nem fogom tudni...:-(

2011. jún. 28. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!