Volt már herpeszvírus a kisgyereked szemhéján?
Nekünk ma ezt diagnosztizáltak, és nagyon félek tőle. Csúnya a szemhéja nagyon, a szemébe még nem ment eddig bele. Még csak két éves. :( Nem beteges, és nincs herpeszes a családban, nem tudom, hogy kaphatta meg.
Kérdezgettem a dokit, mi van, ha a szemébe is bejut, de nem válaszolt, csak mondta, hogy akkor vigyem vissza. Neten keresgéltem de nem találok erről sok infót. Volt már így valaki?
Szia, ezt nem te kérdezted? Én irtam, hogy biztos herpesz. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
A páromnak volt, azt mondta a szemész, hogyha nincs időben kezelve, komoly szemkárosodás érhette volna. És egy szóval nem mondta, hogy ugy jön megy, mint a szánkon a herpesz. Ez kb 8 éve volt. Oltatni ment a házidokihoz az sztkba. Viszketett a szeme és belenyult sztk összetapizott kézzel. Két nap mulva fájt a szeme, mintha árpa kezdődött volna, csakhogy ahogy zsepivel törölte, vérzett. Na ekkor tudtam, hogy gond lesz. Az antibiotikumos csepp egy hét alatt kikezelte. Sosem volt a száján sem. Remélem tudtam segiteni.
Köszönöm, nagyon drága vagy! :) Már mára sokkal jobb lett, persze még mindig csúnya, de már nem annyira, és hálistennek a szemébe nem ment bele a herpesz, kívül maradt rajta :) Kenem és csepegtetek kétóránként felváltva. Hát nagyon remélem, hogy soha többet nem lesz szerencsénk ehhez a vírushoz. :(
Köszönöm a jókívánságot, Nektek is minden jót és Szép Ünnepet kívánok! :) EGÉSZSÉGBEN!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!