Később könnyebb lesz?
Figyelt kérdés
Van egy 2 és fél éves és egy 5 hónapos lányom. Sajnos nem tudok velük kimenni a levegőre, mert az amúgy nyugodt picim ordít a babakocsiban.A nagy egész nap tévézne-amit ugye nem engedek meg.A háztartás, állandó pakolás.....tudjátok. Minden nap kiborulok.A gyerekek előtt sírok, amit tudom, hogy nem jó. A férjem reggel és este dolgozik, délután, mikor hazajön, akkor alszanak a gyerekek. Mikor elmegy, felkelnek. Általában mikor a nagy elalszik, a kicsi felkel és fordítva. A férjem kel fel 6kor a nagyhoz és én még tudok aludni is. Lehet hogy a bezártság az oka, nem tudom, de az idegkimerültség határán vagyok. Most azért tudtam leülni, mert a mama elvitte szánkózni a nagyot, a picur meg alszik. Megyek pakolni.....2010. dec. 17. 10:28
11/13 anonim 

válasza:

Szia,ezt a kérdést én is ki akartam írni. nálunk 22 és 6 hónapos gyerek van. Sokat betegek mostanában. Az egész napos pakolás, öltöztetés altatás, orrszívózás,stb .. mellett szinte úgy kell szakítani időt egy kis játékra. Folyton itthon lenni 2 gyerekkel nagyon nehéz, szerintem is.
12/13 anonim 

válasza:

Az előző vagyok még. A kérdésre nem tudom a választ,de könnyítés képen nem próbálsz meg kaját rendelni, takarítónőt vagy bébiszittert hívni csak átmenetileg amíg kis levegőt kapsz. Nagyon sokat számít heti pár óra is. Kaját általában a bölcsiben elég olcsón lehet kapni és biztos van egy fiatal lány aki zsebpénz kiegészítésként egy két órát eljátszik velük vagy sétál az egyikkel.
13/13 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ebben a helyzetben. Ettem én is tegnap csokit a kiborulás után, bevált. :)
Mondjuk a pici pukizott is éjjel rendesen :( Azt vettem észre magamon, hogyha nem fogad szót a nagylányom elsőre, vagy másodikra, nagyon csúnyán rákiabálok- amitől persze csak rosszabb lesz :( Félek magamtól, hogy milyen gyerekkoruk lesz, ha az anyjuk ilyen türelmetlen. Tegnap pl. nem aludt délután -életében először -és még jobban kiakasztott a fáradt sírásaival. Most ráhagytam, mert ugye mit tudok tenni egy fáradt gyerekkel, aki nem akar aludni? Annyi mindenre megtanítanak ezek a gyerekek. Az első, amit a nagynál megtanultam, az az önzetlenség. Mikor haragszom rá valamiért, odajön hozzám és átölel egy hatalmas puszit ad.
2010. dec. 18. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!