Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem érzitek úgy néha mindjárt...

Nem érzitek úgy néha mindjárt mehettek a diliházba 2 évesetek miatt?

Figyelt kérdés
Kisfiam néha nagyon de nagyon hisztis. Ilyenkor úgy érzem, hogy rögtön megőrülök. Persze, ahogy elmúlik a "rohama", és hozzám bújik, puszit ad, azonnal el száll a mérgem. Nem is tudom, akinek van egy pici babája is, az hogy bírja. Én úgy érzem, hogy a pici háttérbe szorulna, mert a kisfiam nagyon sok időt igényel. Mondjuk eleve 4-5 év korkülönbséget terveztünk a tesók között.
2010. dec. 17. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, minden percben vele kell foglalkozni. Ha meg csendben van akkor tuti valami rosszat csinál. Mi is tervezünk testvért, de még kénytelenek vagyunk emiatt várni. Néha este mikor megjön az apja a kezébe nyomom, én meg kifújom a gőzt :(
2010. dec. 17. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez volt, de én szültem is, kétéves volt. semmi gond nem volt utána, sürgött forgott körülöttem meg a baba körül. Totál megváltozott. Majd mikor a kistesó elkezdett járni, és ugye akaratát érvényesíteni, visszatért a régi énjéhez. Nálunk akkor kezdődött ujra, hogy csak vele akarja h foglalkozzunk. De nem bánom, nagyon szép volt, édesek aranyosak. Nem mondom, hogy mindig könnyű, sőt..de amikor az a csöpp gyerek megszeretgeti, megpuszilja a mégcsöppebbet, óvja, félti, na azért érdemes :)
2010. dec. 17. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 éves a nagy, 4 hetes a pici. Én mindig azt szoktam mondani, hogy a 2-3 év körüli gyerekek neveléséhez egy nagy adag humorérzék és lazaság kell, mert különben belehülyül az ember. Teljesen átérzem, amit írtatok! Mi próbáljuk humorral túlvészelni a mindennapokat. Hát több-kevesebb sikerrel, de muszáj :)
2010. dec. 17. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Éppen most írtam én is ki egy hasonló kérdést. Már az idegkimerültség határán vagyok. Nálam a nagy 2.5 a kicsi 5 hós. Kitartás

!

2010. dec. 17. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Vasárnap lesz 2 éves a kisfiam, hááát nem az a jó gyerek az tuti. Csak azt csinálja amit nem kéne, semmi játék nem érdekli. Ma pl. amíg kimostam a csapot a fürdőben addig bement a wc-be és a wc kefével mosta a wc-t. Ahogy nem lát rögtön valami rosszaságon töri a fejét! Néha úgy érzem becsavarodok tőle, de persze nagyon imádom!!!
2010. dec. 17. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon ari a WC kefés sztori:)Nekem is van egy 2 éves kislányom,és neki is volt már WC kefés storyja,csak ő kilopta a kefét wc-ből,és a kanapét súrolta ki vele.Most már csak mosolygok rajta,de olyankor nekem is felmegy az adrenalinom,mikor rosszat csinál.Legtöbször próbálom higgadtan kezelni a dolgot,de nem mindig sikerül:(Sokszor voltam már én is abban a helyzetben,hogy "mindjárt megőrülök",de aztán elkezdtünk járni babaklubba,babatornára...és azóta jobb a helyzet,kicsit neki is változatosabbak a napjai,és ez őt is megnyugtatja,ill. kifárasztja annyira,hogy ne mindig csak a rosszaságon törje a kis buksiját:)
2010. dec. 17. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy egy 2 évesem és egy pici babám is :)

Szerencsére nem hisztis a nagy, de azért vannak dolgai. Pl újabban ugrál kaja közben. Tehát behelyezem a szájába a kanalat, aztán kiszáll a székből, és elkezd ugrálni. Ebből jön egyenesen a félrenyelés, majd kiköp mindent a szőnyegre. Aztán visszaül, új kanál kaja, új ugrálás, új köpés.... és így tovább

Ha mondom neki, hogy akkor biztos nem éhes, kiviszem a kaját, elkezd sírni. Leülünk újra, megint ugrál.

Na ez megy már vagy 2 hete. Tiszta vicc minden egyes kajálás.

Szerencsére nekem birkatürelmem van, de ezt az ugrálást kajával a szájában max fél órát bírom, ma túltett rajta, 50 percig szórakozott, úgyhogy rá is kiabáltam, aztán meg azért sírt.

Na mindegy, majd elmúlik, most ez van :) :)

A picibaba meg mindezt nyugisan végignézi a pihenőszékéből :)

2010. dec. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!