Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen előjelei voltak hogy...

Milyen előjelei voltak hogy mehettek szülni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam elfolyt a magzatvíz,így egyértelmű volt.
2009. máj. 29. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
nálam is elfolyt...
2009. máj. 29. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasmenés. Egész éjjel. Teljesen kipucolódtam, reggel mentem szülni. Beöntés se kellett - a természet tudja a dolgát...
2009. máj. 29. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ablakot pucoltam napközben, mert szokatlanul tetterősnek éreztem magamat, aztán egész este hasmenésem volt.

Éjjel elkezdtem fájogatni, mikor már 5 perceseket mértem, bementem a kh-ba (hajnal 2).

Reggel 8-kor elment a magzatvíz, ekkor 1 ujjnyi voltam, 10.40-kor meglett a lányom.

2009. máj. 29. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 3 perces fájásoknál mentem be. Előbb nem akartam csak azért, hogy ott feküdjek, és hezitáltam, hogy hátha mégse, de belül tudtam, hogy eljött az idő. Burokrepesztésem volt, nem folyt el a víz
2009. máj. 29. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Éjjel 1-kor felkeltem, elmentem egymás után 3X pisilni, hasmenésem is volt, és a harmadiknál folyt a víz. Aztán összekaptuk a maradék cuccot, ami még nem volt a táskában (35. hétre szültem), letusoltam és irány a kórház, de akkor már 2 percesek voltak a fájások. 1.40-re bent voltunk, 4 ujjnyira voltam már nyitva, aztán 2.47-re már kint is volt a kisfiam. Semmi előjele nem volt az előtte való napokban. Vagyis elkezdett elmenni a nyákdugóm. Ezen kívül semmi!
2009. máj. 29. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Aznap hasmenés, este fájások elöször rendszertelenül aztán rendszeresen..
2009. jún. 5. 18:24
 8/8 anonim válasza:

Nekem semmilyen előjele nem volt. Este letusoltam, majd lefeküdtem és már kezdődött is. Nem aggódtam mert a védőnő azt mondta az első fájától még akár egy teljes napom is lehet. Így vártam kicsit, hogy biztos legyek. Elmentem pisilni, de egy véres nyákcsap távozott. Ez már tuti jel (akkor még nem tudtam). Szóltam a férjemnek, hogy hívjon mentőt mert 1 órán belül olyan állapotba kerültem, hogy fel sem bírtam állni. A telefon elromlott (akkor még csak vonalas telók voltak), el kellett mennie telefont keríteni. Mire kiért a mentő már elfolyt a magzatvíz és kb. 2 perces fájásaim voltak. Szirénázva vittek be. felültem a székbe, hogy leborotváljanak, de már látszott a feje a gyereknek.

Szóval néha szinte egyik percről a másikra történik.

2010. febr. 24. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!