Elvigyem pszichológushoz? Vagy mitől változhatott így meg?
3éves lesz a kislányom!1 hónapja elköltöztünk a szüleimtől,a párommal együtt!Nekem 2 gyerekem van,neki 1!Régen állandóan játszott,pörgött a kislányom,ha itthon van a párom kislánya vele is nagyon jól le vannak,közbe féltékenykedik csak rá,de ez sztem még természetes!De ha velem van itthon állandóan bújik hozzám,meg a tv előtt ülne!Régen mindig pörgött,egy percre nem ült vna le a tv elé!Most meg....mint akit kicseréltek!!!Ha kérdezünk valamit,nem válaszol,vagy azt mondja majd elmondom!Szóval nem mesél!Rajtam még annyira nem is,de a többi családtagomon teljesen átnéz,legfőképpen a páromon,ha ő rá akar szólni,vagy rá szól vmiért,mert rosszat csinált,sírva fakad és fut hozzám,h "anyaaaa",ha az ölébe akarja venni,hisztizik,de amikor beül a gyerekekhez fürdeni akkor meg nagyon jól elvannak együtt%!Az lehet a baj,h most már van egy "apa" aki ráadásul szigorúbb is és kordába van tartva?Esetleg a költözés viselte meg,vagy az h az apja h feltűnt az életünkbe,hol meg lelépett?Segítsetek kérlek,mert nagyon aggódok!És ne megkövezzetek,ha nem tanácsot adjatok!Én úgy érzem h eleget foglalkozok vele,mert már a párom is szólt a kislányának,h ő ne féltékenykedjen,ha sokat geggyűlőm a kislányomat,de neki erre szüksége van!Állandóan azon zsörtölődök,h jó anya vagyok e,a maximálisat adom e a gyermekeimnek?!Ez utóbbiakkal más anya is van így?!
Egy kétségbe esett anya!!!
Szerintem ne a gyereket vidd pszichológushoz, hanem Te kérj segítséget egy pszichológustól. Kérd ki a véleményét mit tehetsz ilyen helyzetben. Szerintem tud adni egy pszichológus Neked való hasznos tanácsot, hogy különböző helyzetekben hogyan járj el, hogyan kezeld a lányod szótlanságát, esetleg szófogadatlanságát, hisztijét stb. Szerintem nem feltétlenül a kislányoddal van baj:) és ez jó hír. Kérj tanácsot:)
egy pszichológushallgató
Szia!
Mivel látom,h pszichológus hallgató vagy,megkérhetnélek,h írj nekem egy privát levelet,amibe segítesz?Nagyon megköszönném a segítségedet!
írtam privátot. most láttam az új infókat, azokat nem foglaltam bele. majd írj ha még felvetődött valami, megpróbálok válaszolni minél hamarabb (sajnos utazok ma, úgyhogy holnap vagy holnap után)
üdv a "hallgató" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!