Mit csináljak, ha 23 hónapos kisfiam nem hajlandó levegőzni?
Figyelt kérdés
Mióta minuszok vannak utál kimenni az udvarra, sétálni pláne. Mindenféle kifogásokat kitalál, hogy sáros lesz, fázik a keze(bundakesztyűje van), szemébe süt a nap, fúj a szél...
Erőszakkal nem tudom kivinni, mert éktelen cirkusz lesz belőle, rúg, vág, leveti magát a földre. Azon kívül babát várok, nemigen merem húzni-vonni, cipelni erőszakkal. Hogyan csaljam ki? Már egy hete csal szellőztetek...
2010. dec. 14. 14:41
1/4 anonim válasza:
terasz esetleg? a fiam ott szeret autózni, lapátolni...
2/4 anonim válasza:
Terhesen nem tudom, mit tennék, de én erőszakkal teszem be a babakocsiba/triciklibe és kész, nem érdekel a visitás. Ahogy kiérünk, abbamarad a hiszti ès levegőzünk. Gyalogolni nem hajlandó, igy nem eröltetem. De a levegőzést igen, mert nem akarok beteg gyerkőcöt. Ugyhogy napi fél óra kell odakint.
3/4 anonim válasza:
Motorral vagy triciklivel esetleg? Az én lányom is utál ilyen hidegben kint lenni, de ha beültetem a triciklibe, akkor elvan úgy fél óráig. Vagy szánkóval?
4/4 anonim válasza:
Az én lányom sem szeret kimenni,mindig a hiszti van belőle,aztán csalogatni szoktam,hogy keresünk kutyusokat,cicákat,ill.most kapott szánkót,és azt szereti,úgyhogy azzal többször sikerül kicsalnom,de így sem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!