Egészségesen étkezik 2,5 éves gyereketek?
Figyelt kérdés
Kisfiam nagyon válogatós. Alig eszik zöldséget, főzeléke. Nektek mindent megeszik vagy csak ami fogára való?2010. dec. 14. 14:39
1/6 anonim válasza:
tizsta apja...csak ami küllemre szimpatikus. Rántott hús, húsleves...semmi gyümi, zöldség időnként, pedig isten látja lelkem mit nem igyekeztem hogy jókat egyen de nem kell neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Nálunk ugyan ez van. Szerencsére a gyümölcsöt imádja így azzal tömöm egész éven, de zöldséget csak nézegeti.
2010. dec. 14. 14:42
3/6 anonim válasza:
Hús, savanyúság, tészta. Burgonya, rizs, köles kizárva. Ezek mennek, zöldségre rá sem néz, gyümölcs: banán, alma, mandarin csúszik, más nem. :(
4/6 anonim válasza:
gyümölcsből csak az üvegeseket eszi meg, tök komolyan mondom. persze így adhatok neki bármit, de a lényeg, h üveges legyen. a zöldség kicsit könnyebb, abból van pár, amit szeret. karfiol, krumpli, répa, brokkoli, meg talán még 1-2. szóval amit szeret, azt próbálom adni neki. elég komoly szinten válogatós:)
5/6 anonim válasza:
az én fiam imádja a zöldséget,gyümölcsöt de szigorúan Nem főzelék formájában.Sütve,főzve,rakottasan padlizsán,cukkini,tök,répa,krumpli,sütőtök minden,gyümölcsből a banánon kívül mindent,még a grépfruitot,pamelot is.Próbáld nem főzeléknek,hátha nálatok is bejön ez a taktika!28 hónapos
6/6 anonim válasza:
Az én 2.5 éves fiam is tiszta apja:húst hússal,a zöldség,gyümölcs kizárva.Amíg kicsi volt,mindent megevett.(Most)gyümölcsből csak az almát tudom belediktálni,illetve az üvegeseket(persze mindenféle mesével)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!