Érd környékén van lehetőség valahol arra, hogy egy kisgyereket pónilovaglásra vigyünk? 2 éves múlt 6 hete, szereti az állatokat, egészségesen tart a nagyobb állatoktól, de nem fél tőlük, nagyon szépen bánik velük. Érdemes elvinni lovacskázni?
Érden én sem tudok lovaglási lehetőséget, de Tárnokon van. (Amúgy a googléba beírod, hogy lovaglás Érd, és ott feltünteti, ugyanezt Tárnokkal, stb-vel is meg lehet csinálni.) Az én fiam hamarosan 3 éves lesz (még 2 hónap). Rendszeresen járunk egy tanyára, hogy az állatok közelében legyen. Eteti, simogatja őket, de nem szeret felűlni a lovakra. Egyszer volt, hogy kb 3 percig rajta maradt az egyik pónin, de közben a kezemet fogta. Amúgy simán oda megy mellé, megpaskolja, a nagy lovakat hagyja, hogy megszimatolják. Szerintem, ha nem akar ráűlni elsőre, akkor ne erőltesd, egyszer csak fog sikerülni. Ahány gyerek annyi féle tulajdonság, lásd az előző gyermeke már 3 évesen nagy lovon üget. Viszont a tanyán a nyuszi volt a nagy kedvenc, amíg el nem ajándékozták (Húsvétkor). Azóta a betonkeverő a mindene :)
Érdemesnek mindenféle képpen érdemes elvinni, de nem lovaglás tanulás céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!