Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítesz? Sír a kisfiam!

Segítesz? Sír a kisfiam!

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi,ha valakinél volt már ilyen.

Kisfiam 20hónapos,hétfőn beteg lett,taknyos,nem köhög,nem lázas.Máskor is volt már náthás,de ennyire rossz nem volt még a helyzet:(

Kapja a Cebiont,Nurofent,Fenistil cseppet,és ősz óta a Béres cseppet.Nem javul,reggel viszem vissza az orvoshoz.A probléma az,hogy állandóan sír,semmi se jó neki,amúgy mosolygós vidám kisgyerek.Nem tudjuk mi a baja,a taknyosság a baja szerintetek?Nagyon ideges vagyok,soha nem volt ilyen sírás egyik náthájánál se.és szó szerint egész nap sír.Szerintetek?

2010. dec. 12. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A torka nem piros?Amúgy gondolj bele ha egy felnőtt beteg milyen nyűgös tud lenni!Hát még egy ilyen csöppnyi emberke!Szívd az orrát sűrűn!Most rosszul viseli nagyon a betegséget!Vedd ölbe,simizd,gyógyuljon meg gyorsan!
2010. dec. 12. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Off!

A béres csepp nem erős ekkora gyereknek?Orvosod ajánlotta?

1.

2010. dec. 12. 17:08
 3/7 anonim válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy több, mint nyűgösség hívd fel az orvosotokat, biztos megérti, vagy vidd ügyeletre, ha tudod. Én azt hiszem telefonálnék, mert az éjszaka hosszú és akkor sokkal "cikibb", macerásabb.

Ha nagyon aggaszt, inkább lépj valamit, mint aztán hibáztasd magad.

Remélem nincs nagy baj!!!!!!!!

Jobbulást!

2010. dec. 12. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Evett ma rendesen? Az enyém is beteg, tegnap semmit sem volt hajlandó enni, délután már az éhségtől ordított, de semmi nem volt jó neki. Hiába kínáltam levessel, husival és krumplival, túrórudival (ez a nagy kedvenc), kefirrel (másik nagy kedvenc), szendviccsel, virslivel, csokival, gyümölcslével. Végül apa hozott neki túrós táskát hazafelé a munkából. Falta. Persze utána meg olyan lett, mintha a kisördög bújt volna bele.
2010. dec. 12. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,szerintem az nem jó,ha egész nap sír!Valószínű,hogy fáj valamilye,esetleg a füle,kérjétek meg,hogy mutassa meg,ha fáj valahol.Egy 20 hónapos baba lehet,hogy megmutatja már.Mindenesetre felhívnám az ügyeletet,ők megmondják,hogy mi a teendő.
2010. dec. 12. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én kislányom is beteg most,mi már voltunk dokinál,torokgyulladása és kötőhártyagyulladása van,ami egyik napról a másikra nagyon durván ledöntötte.Szerda délután még voltunk babaklubban,és jó kedvűen játszott,csüt.pedig már csak sírt és sírt,mert annyira fájt már a torka,hogy alig bírt nyelni.Szerintem a kisfiadnak a torka vagy a füle fájhat,az én kislányomnak még sosem volt fülfájása,de a doktornő azt mondta,hogy akkor folyton sírnak,és hozzá sem lehet érni a fülükhöz.
2010. dec. 12. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Torok vagy fül lesz:(
2010. dec. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!