Egy 2 éves gyerektől mennyire várható el, hogy csendben maradjon, ha Apuka aludni akar délután?
Figyelt kérdés
Amúgy 56 négyzetméteren lakunk.Állandóan megy a vita,mert mérges,hogy nem tud aludni.De sztem nem várható el,főleg egy igen nagy mozgásigényű gyerektől.Ha szólok neki,csöndbe van egy darabig,de aztán eszébe jut valami és azt már hangosan közli.Szerintetek?2010. dec. 12. 15:31
11/16 anonim válasza:
szia! Apukával kell rendezni a dolgot,ahogy mondták fogadja el a helyzetet. Nehéz az tény de ez van. És amikor te 3 óránként keltél hozzá(mert gondolom volt olyan)nappal meg álld meg a helyed..szóval ez ilyen odavissza játék. Egyébként tudom miről beszélsz. Az én uram kamiondofőr, van hogy 3 naponta egy fél délutánt itthon van, hulla fáradt, nekem háromévesem meg 1 évesem van, de a nagyobb se bírja fél óránál tovább hogy ne piszkálja az apját. Ő már tud csendben lenni, de nyughatatlan, szóval nem vagyok előrébb, a kicsi meg nem is kell mondani :) De apuka megértette, hogy ez van. Ilynekor már minden más ha vannak gyerekek. Hányszor jól esne nekünk is egy kis szunyókálás..Nálatok is meg kell beszélni. Vagy próbáld ki fordítva, játszd el hogy szarul vagy, aludni akarsz, próbálja apuka csenbbe tartani arra az időre a kicsit :) Ha sikerül.....le a kalapom...:)És akkor máris megtapasztalja miről is van szó. :)
12/16 anonim válasza:
Nálunk sokszor éjszakás a féjem és nagyon kellene neki az alvás mert megy vissza éjszkára. reggel fél 10 ér haza és este 7 kor indul. A kettő között nyilván aludna egy kicsit mert fáradt. De soha egyetlen szót sem szolt hogy nem tud aludni! Ez van, tudtuk mire vállalkozunk amikor gyereket akartunk. Pedig neki is kellene az alvás, elég stresszes a melója...volt már hogy nem tudott aludni mert felkeltette a gyerek hát istenem..boldog nem volt, de sose mondta hogy legyünk csendben. Sőt ez még fokozodni fog januárban születik meg a fiam, gondolom lesz hangzavar:-))
13/16 anonim válasza:
Az én férjem is gyakran dolgozik éjszaka, olyankor napközben kell aludnia. Mi is 56 m2-es lakunk. Ilyenkor bemegyünk a kisfiammal a szobájába, bezárjuk mindkét ajtót, és akkor csend van apánál, persze ezt még egy füldugóval lehet überelni. Vagy lemegyünk sétálni. Azt már megérti a 1,5 éves kisfiam, hogy olyankor nem megyünk be a másik szobába.
Bár a délutáni szunyókálás szerintem luxus egy kisgyerekes szülőnél, legyen az anya vagy apa. :-)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mondtam "Apának",hogy miket írtatok,és a nézéséből láttam,hogy talán felfogta,amit már egy párszor én is elmondtam neki.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
2010. dec. 12. 19:33
15/16 anonim válasza:
füldugó-gyógyszertárban lehet kapni.Nálunk néha kell ,mert a férjemnek 24órás szolgálat után kell aludni.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!