Egy 2 éves gyerektől mennyire várható el, hogy csendben maradjon, ha Apuka aludni akar délután?
Apuka fogadja el, hogy már nem az van amit ő akar. A hozzáállása, mint egy szaros gyereké....
nem várható el és te se cseszd le a gyereket, ha nem áll vigyázban mert Apuka aludni akar.
Max annyival tudsz segíteni, hogy leviszed sétálni, amíg Apa pihenne egyet.
Szerintem se várható el...legalábbis én még a 3 évesemnek is mondhatok akármit akkor se tud csendben ülni, 10 percig se nemhogy órákig...
Én ilyenkor elviszem őket sétálni, vagy a játszóra vagy ilyesmi. De ha apának állandó jelleggel napközben kell aludnia akkor kénytelen lesz rászokni hogy a gyerek beszédje mellett is tudjon aludni...
A gyerek nem költözhet el :))
A második vagyok, már úgy értem hogy elviszem őket hogy a 2 gyereket (mert van egy kisebb tesó is).
Illetve még ezt nézem hogy apuka délután akar szunyókálni??? Hát fene a jó dolgát :) Úgy értem, erről itt az ideje leszoknia, mikor az embernek gyereke van már nem akkor és úgy alszik-eszik-él stb. ahogy eszébe jut.
Miért nem mondod neki h te is szívesen szunyókálnál ebéd után, legyen szíves tartsa Ő csöndben a 2 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!