Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl aggódós anyukák vannak...

Túl aggódós anyukák vannak még rajtam kívűl? Irjatok.

Figyelt kérdés
Én minden kis apró dolgon rettenetesen felhúzom magam,elhitetem magammal,hogy az úgy van.Pl.most a délelött folyamán kimentünk levegözni a lányommal(1,5 éves) és a szomszédból nagy füst jött és kojtolt,és egyből bebeszélem magamnak,hogy biztos lett tőle a gyereknek vmi baja,és ezt csinálom minden apró dologgal.Hogy nyugtassam magam ilyenkor meg?Ez azóta van mióta mindent bekap,elér,stb.Ráadásul szinte egész nap egyedül vagyunk,ha nem a szüleimnél,mert a férjem estig dolgozik.Próbálom lefoglalni magam de mindig jár az agyam.Ráadásul most betegeskedett,még mindig egy kicsit taknyos,és ideges vagyok,hogy mikor gyógyul már meg.Ne nézzetek hülyének emiatt,tanácsot várok.
2010. dec. 10. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Vannak persze, például én.. :) Nálunk a lépcsőházban dohányoznak és hozzánk is bejön a füst. A vérnyomásom az egekben van, ha megérzem. Azonkívül nem közvetlenül, de egy elég szmogos út mellett lakunk, ez is idegesít. És elkerülhetetlen, hogy egy szakaszon ne ott toljam a babakocsiban, de ilyenkor sietek! (Mások meg a kamionok mellett trécselnek - babkocsival).

A kisfiam szintén másfél éves és taknyos, én is aggódom, hogy mikor múlik már el, lassan 2 hete szívjuk az orrát. Ezért bárki más is aggódna szerintem.

Azonkívül folyamatosan figyelni kell (nyilván más gyerekeket is:) De a férjem már kivan, mert minden napra kitalálok valami biztonsági intézkedést. Tegnap pl. az üveges - vitrines szekrényajtót szedettem le vele, nehogy nekiessen a gyerek az üvegnek. Azelőtt (-az egyébként alacsony) tv állvány görgőit. Stb.. sorolhatnám. De ha kin tudunk védeni valait, miért ne? Egyébként nem óvom agyon, így is van rajta 2-3 harci sérülés. Pl. lefejlte a küszöböt és kicsattan a szája, tegnap meg olyan lendülettel nyitotta ki a kisszekrény ajtaját, hogy fejbevágta magát. A múltkor a komód fiókját zárta rá az ujjaira. Nam, azóta hozzá sem nyúlt:)

De gondolom ilyenek nálatok is vannak:)

Jobbulást a kislányodnak!!

2010. dec. 10. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi a feleslegesen odagépelt/ illetve kihagyott betűkért!
2010. dec. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!