Kinek mit hozott a mikulás? Vagy még csak ma fog jönni nálatok?
a mikulás dec 6 reggelre teszi a csizmába a csomagot,ergo már jött
nálunk tegnap volt mikulás,igaz én már nem az a korosztály vagyok,h járnia kellene,de járt,hozott felsőkez,csizmát,édességet:D
öcsém (9) kapott horgászcucchozvaló valamit,rengeteg csokit,mikulásosbögrét,pár apróbb játékot (meg is jegyeztem,másnál 3 gyerekre a jézuska nem ilyen bőkezű:D)
23/N
tegnap jött.nálunk mindig 5.-én este érkezik.teknőc alakú formabedobót meg csokit kapott tőlünk.a szüleimtől egy szívószálas sportkulacsot és csokit,mindenki mástól csokit.
ma kiburogattam a mikulás-zacskókból a csokit hogy a mikulásokat kiválogassam az ablakba.1 szatyor megtelt csokival.
26 hósnak: könyvet, jelképes mennyiségű édességet, matricákat (most ezekért van nagyon oda), kindertojást, kifestőfüzetet és egy plüssmacit.
10 hósnak: kinder tejszeletet, és egy járássegítő kisautót amit karácsonyra szántunk, de már most aktuálissá vált és inkább ezt tologassa mint az ebédlőszékeket.
Apa egy star wars meglepetéstojást kapott (nagy rajongó)
2 éves a kislányom, kapott egy matchboxot (mentőautó), kinder tojást, pár rágószerű gyümölcsös cukorkát , két szaloncukrot, mandarint. nem nagyon édességezünk, lesz még ideje bőven hogy rászokjon. :)
ja és egy virgácsot, naná hogy! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!