Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mit hozott a mikulás?...

Kinek mit hozott a mikulás? Vagy még csak ma fog jönni nálatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ma van Mikulas, igy termeszetesen ma jon.
2010. dec. 6. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:

a mikulás dec 6 reggelre teszi a csizmába a csomagot,ergo már jött

nálunk tegnap volt mikulás,igaz én már nem az a korosztály vagyok,h járnia kellene,de járt,hozott felsőkez,csizmát,édességet:D

öcsém (9) kapott horgászcucchozvaló valamit,rengeteg csokit,mikulásosbögrét,pár apróbb játékot (meg is jegyeztem,másnál 3 gyerekre a jézuska nem ilyen bőkezű:D)

23/N

2010. dec. 6. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a mikulás mindig csak csokit hozott. Valszeg azért, mert nincs két hete, hogy a tesómnak is és nekem is szülinapunk volt. De két hét múlva karácsony, ráér a mikulás (vagy bárki:)) akkor igazi ajándékot hozni.
2010. dec. 6. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Milka pralinét szív alakú dobozban.
2010. dec. 6. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
A 2 éves lányomnak csokit.De azt töménytelen mennyiségben.:)))
2010. dec. 6. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:

tegnap jött.nálunk mindig 5.-én este érkezik.teknőc alakú formabedobót meg csokit kapott tőlünk.a szüleimtől egy szívószálas sportkulacsot és csokit,mindenki mástól csokit.

ma kiburogattam a mikulás-zacskókból a csokit hogy a mikulásokat kiválogassam az ablakba.1 szatyor megtelt csokival.

2010. dec. 6. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:
ja meg persze kapott gyümölcsöt is-alma,mandarin
2010. dec. 6. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:

26 hósnak: könyvet, jelképes mennyiségű édességet, matricákat (most ezekért van nagyon oda), kindertojást, kifestőfüzetet és egy plüssmacit.

10 hósnak: kinder tejszeletet, és egy járássegítő kisautót amit karácsonyra szántunk, de már most aktuálissá vált és inkább ezt tologassa mint az ebédlőszékeket.

Apa egy star wars meglepetéstojást kapott (nagy rajongó)

2010. dec. 6. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:

2 éves a kislányom, kapott egy matchboxot (mentőautó), kinder tojást, pár rágószerű gyümölcsös cukorkát , két szaloncukrot, mandarint. nem nagyon édességezünk, lesz még ideje bőven hogy rászokjon. :)

ja és egy virgácsot, naná hogy! :))))

2010. dec. 6. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ne szidjatok le, de mi áttettük mára. Tegnap nagyon későn jöttünk és nem volt idő kitenni a csizmát. úgyhogy nálunk holnap reggelre fog jönni :) De (állítólag) Kinder tojást hoz majd és sok-sok gyümölcsöt. :)
2010. dec. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!