Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A mikulás hogy "hozza" nálatok...

A mikulás hogy "hozza" nálatok az ajándékot?

Figyelt kérdés
2 éves a kislányom.Milyen módon érkezik meg nálatok a mikulás ajándéka?Reggel csizmában vagy este?Irjatok ötleteket!Köszönöm.
2010. nov. 25. 17:45
1 2
 1/12 anonim válasza:

Hú, hát ezt most nehéz lenne elmagyarázni, de írtam róla egy dalt:

http://www.youtube.com/watch?v=2rferE2_sfs

Szóval nálunk valahogy így szokott menni.

2010. nov. 25. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem fogod elhinni, de az ajándékot a Mikulás hozza (jobban mondva a nagypapa Mikulásnak öltözve). :P Késő este érkezik és hallhatóan csörömpöl az ajándékokkal, hogy felébredjenek a lurkók. Szokott lenni nagy öröm, amikor meglátják a piros ruhást ügyködni a nappaliban.
2010. nov. 25. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 8 hónapos, neki úgy hozza a mikulás az ajándékot: a mi szobánkba szokott reggelizni és utána szeret az ágy háttámlájában felkapaszkodni és ott állni, az ágy pedig az ablak alatt van, így mi oda tesszük majd a csomagokat!
2010. nov. 25. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Mielőtt lefekszem 5-én este,akkor teszem az ablakba,hogy reggel megtalálják.

Ha éjjel fel is ébrednének a gyerekek,nem néznek arra,mert el van húzva a függöny

2010. nov. 25. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk reggelre érkezik az ablakba. Este amikor elalszanak kirakom a csomagokat, hogy reggel megtalálják. Ilyenkor annyira izgatottak, hogy még este 10-kor is fennt vannak. Sőt tavaly este 10 körül tudtak csak elaludni, de már éjjel kettőkor fennt voltak, hogy vajon járt e már nálunk a Mikulás?

Máskor egyébként már 8-kor alszanak reggel fél 7-ig. Remélem idén azért kihúzzák reggelig :)

2010. nov. 25. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Reggel a csizmába várja őket a cuccos :)
2010. nov. 25. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
21 hós a kisfiam. 6.-án reggel már a cipőjébe találja majd a csomagját.
2010. nov. 25. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, illetve a cipője mellé, mert nem fér bele a csomag:)
2010. nov. 25. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Eljön hozzánk a Mikulás személyesen minden évben,és odaadja nekik.(a sógorom,náluk meg a férjem)

De viszont nekem mindig az ablakban volt a csomag,még ma is emlékszem,hogy egyszer fenn akartam maradni,hogy meglássam.Többször fel is ébredtem éjjel,mégis "elkerültem".Reggel nagyon el voltam ragadtatva,hogy tényleg varázslatos az,hogy kicselezett...:)

Ez is jó emlék volt nekem.:)

2010. nov. 26. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Ahogy nekem kiskoromban...:)

5.-én este kipucoljuk a kiscsizmáját, kirakjuk az ablakba,meg egy pohár tejet és pogit vagy kekszet. Reggelre tele a csizma, a Mikulás pedig megitta a tejecskét, és jól is lakott! :)

2010. nov. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!