Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy ne kapjak...

Mit tegyek, hogy ne kapjak szinte idegösszeroppanást a kimerültségtől? (nagyon rossz alvó gyermek)

Figyelt kérdés
23 hónapos gyermekem extrém rosszalvó. Képzeljétek, éjfél körül tud csak elaludni, 7-kor már fent van, és most 4 napja nem alszik nappal sem. Én teljesen kimerültem. Nem így szoktattuk, ilyen kevés az alvásigénye. Most terhes is vagyok, ezért még fáradtabb vagyok. Mit tudnék vele csinálni, hogy legalább a nappali alvás meglegyen? (Átadni senkinek sem tudom, nagyszülők nagyon messze, apja sokáig dolgoizik, hétvégáén is sokszor. Pl. most is. :( )
2010. dec. 4. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyit játszik napközben? Lehetséges, hogy nem fárad el.

Illetve ha sok cukrot/cukros ételt eszik, teát iszik stb az is nagyon élénkítheti.

2010. dec. 4. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Megértelek, nagyon nehéz lehet. Nekünk az vált be, hogy ebéd után az ágyon játszunk csendben, majd mesét olvasok fekve, ö is fekszik, majd kicsit símogatom, aztán egyszer csak elalszik. Fontos, hogy alvás előtt lehiggadjon, erre jó a csendes játék az ágyon. Sok türelemre van szükség, pár nap után magától tudta, hogy ebéd után pihi van.

Általában délelött játszótéren vagyunk, eléggé elfárad.

Azt írod, 4 napja nem alszik nappal. Lehet, hogy érzi a Te`fáradságodat.

2010. dec. 4. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Így terhesen biztos nagyon nehéz lehet. Én azt csinálom hogy mellette alszom,nem bírnám hogy éjjel mindig átmenni és visszaaltatni. Ti hogy alszotok?Tudom nem jó megoldás,de hát nem lesz így örökké,akinek meg rosszul alszik a gyereke, az bármit megtenne a nyugalomért. Így könnyebben elalszik. éjjel csak kinyúl hogy ott vagyok e az ágy mellett és akkor vissza is alszik. Ő a saját ágyában van. Hátha így tudnál pihenni.

2010. dec. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!