Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvóbácsik hol vagytok?

Bokasz kérdése:

Óvóbácsik hol vagytok?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni, ha ismertek óvóbácsit, vagy tudtok olyan óvodát, ahol férfi óvodapedagógussal is lehet találkozni, akkor kérlek írjatok! Szakdolgozatomhoz szeretném a segítségüket kérni egy interjú erejéig!

Segítségeteket előre is köszönöm!

2010. dec. 4. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp óvóbácsira van szükség? Egyik ismerősöm bölcsis gondozónő, most végzett a fősulin, és volt két fiú csoporttársa is, az ő elérhetőségüket el tudnám kérni, ha ők is jók lennének :)
2010. dec. 4. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:

ELTE óvodapedagógia szakára írj egy e-mailt, hogy fiú hallgatók vagy végzett óvodapedagógusokkal készítenél interjút.

Ők biztosan jobban tudnak segíteni.

(Mióta nem óvónőnek, hanem óvodapedagógusnak hívják a szakot, egész sok fiú jelentkezik. Barátnőm is odajár, onnan tudom)

2010. dec. 4. 00:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És az első kommentelőnek üzenem, hogy természetesen érdekelne a két fiú elérhetősége! Így még érdekesebb lesz a szakdogám! :)

2010. dec. 4. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ismerősöm kislánya bölcsődés. Neki gondozóbácsija van.

Szombathelyen laknak. Ha gondolod megkérdezhetem a bölcsőde nevét.

2010. dec. 4. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Rendben, akkor a napokban megkérdezem a két fiú elérhetőségét, aztán majd privátban megírom.
2010. dec. 4. 21:14
 6/12 A kérdező kommentje:

12:00

Köszönöm! Ha tudod, akkor légyszíves kérdezd meg a bölcsi nevét.

Nem is gondoltam volna, hogy könnyebben lehet/tudok gondozóbácsit "találni", mint egy aktívan dolgozó óvóbácsit.

2010. dec. 5. 00:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Első! :)

Várom a leveled!

Köszi :)

2010. dec. 5. 00:21
 8/12 anonim ***** válasza:
szia, én az óvón végeztem, gyakorlaton óvóbácsinál voltunk.Zuglóban a bóbita óvodában dolgozott akkor(1147 Budapest, Ilosvai u. 118.) nem tudom hogy még ott van-e, de ott tuti tudnak segíteni.
2010. dec. 7. 09:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. dec. 7. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia

Én Pécsen tudok egyet, de lehet kettőt is.

Ha érdekel, írj privit, elkérem a számát.

2010. dec. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!