Szoktál türelmetlen lenni a hisztiző 2 éves körüli gyerekeddel?
Nem fog megutálni, gyanítom, h velünk is kiabáltak a szüleink:)
Egyébként igen, szoktam kiabálni vele, főleg este, addigra fáradok el teljesen, alig várom, h hazaérjen az apja, de akkor is inkább az én idegeimet cincálná...
Az ember próbál higgadt maradni, mégis csak kisgyerek, nem azért rossz, mert engem akar idegesíteni, mondjuk az is sikerül:)
Próbálgatják, h mennyire messze mehetnek, az én fiam ma például ledobálta a szárítóról az összes vizes ruhát, és élvezettel ugrált benne, én a konyhában főztem, majd a guta ütött meg, mikor megláttam...
A másik kedvenc szórakozása, h kipakolja a szekrényeket, egy pillanat alatt odavágódik, kitépi az ajtót, é s kiránt mindent, amit meg tud fogni. Mire odaérek, h neeeee neeeeem szabaaaad, addigra már fülig érő vigyorral a másik szobából nézi, ahogy vörösödik a fejem.
Remélem, ha nagyobb lesz, majd elmondja, h ez miért olyan csuda jó szórakozás neki...
Ajaj!!!
Kicsi 20 hónapos múlt, nagy 11 éves lesz..no comment
előfordul...rajtam a magne b 6 nem segít. én mindig egy csuda nyugodt, kedves szófogadó gyereket vizionálok, ha a 3. szülinapjára gondolok...az segít valamelyest. bár hogy a nagy átváltozás hogy fog megtörténni, azt magam sem tudom, de egyelőre nagyon reménykedem, mert most pont a felsoroltak ellentétje a kislányom. :D
2 éves lesz nemsoká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!