Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért lett rossz evő?

Miért lett rossz evő?

Figyelt kérdés
2 éves 2 hós kislányom egyik hétről a másikra alig eszik. Eddig szinte felnőtt adagokat,most kb 2-3 hete szinte alig eszik pár falatot. Mi lett vele? Mit csináljak?
2010. dec. 3. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne izgulj

ha továbbra is felnőtt adagokat enne akkor elhízna

2010. dec. 3. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:
De most 2-3 kanál leves és elég...
2010. dec. 3. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is 2 éves múlt pár hete a fiam, és ugyanez a helyzet. Vonja a száját ha kanállal közeledek, és nagyon válogatva eszik még azt a keveset is.

Nálunk mondjuk jön a rágófoga, és szerintem e miatt nem kíván sok mindent. (lehet rossz neki az étel rághatósága), az enyém pl. csak főzeléket és egyéb pépes dolgokat fogad csak el mostanában...

2010. dec. 3. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Neki is jön a rágófoga,de ha valami nasival kínálom egyből megjön az étvágya,és bőven tudna belőle enni.
2010. dec. 3. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

szia, sztem evésben is van dackorszak. nasival ne kínáld helyette.

2 éves kislány anyukája

2010. dec. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!