Milyen kereken 2 évesetek napirendje?
Szia!
Az én lányom a napokban múlt 2 éves.
Reggel ébredés 7-8 között,ilyenkor iszik kb.1-1,5 dl kakaót.Felöltözünk,megmosakodunk.9 körül reggeli,pl.bármilyen kenyér,kalács,joghurt.Utána ha kell elsétálunk a boltba,.Délelőtt játszás,mese nézés,amíg én csinálom a dolgom.Dél körül ebéd,neki is ugyanaz ami nekünk.Utána alvás,kb 2-ig.Ébredés után kis mese nézés,aztán játszunk,kimegyünk,ilyenek.4 körül eszik egy kis uzsit,gyümölcsöt,vagy ha reggelire kenyeret evett,akkor joghurt.Este 7 óra körül vacsi,ez általában ugyanaz mint az ebéd.8 kor fürdés,utána kevés kakaó,és alvás.
1 hónap múlva 2 éves a kisfiam.
Reggel 7-kor kelés, pár falat reggeli, majd utána ovi, bölcsi. Délután megyek érte 4-fél 5 körül. Játszás, 6-kor vacsora, fürdés, legkésőbb 9-kor alvás.
Szinte mindent megeszik, 16 foga van már, már csak az utolsó 4-et várjuk, de még síre sincs. Eszik kenyérféléket, péksüteményeket, sajtot, felvágottat. Zöldséget inkább csak kóstolgatja, nem igazán kedveli. Tejtermékek közül mindent szeret, lehet az joghurt, kakaó, ivójoghurt.
Sokat sütök főzök, nagyon szereti főztömet, de van, amit nem eszik van, bár ez elég ritka.
Gyümölcsöket szereti, minden nap fogyasztunk is.
Sajnos nassolós típus, ha előtte van valami, akkor rájár, főleg alkalmakkor. Otthon azonban nincs nassolás, csak a napi 5x étkezés.
Hűűű.
Az én kislányom alszik csak ilyen keveset?
6-kor kel fel akkor iszik 1,5 dl kakaót
8 körül reggeli,általában szendvics zöldséggel
10-kor csak egy joghurt
12-kor ebéd amit mi eszünk,mindent eszik már
13-kor alvás kb:másfél óra
15 körül gyümölcs az uzsi
18-kor vacsi
utánna fürdés,meseolvasás és ha a fejem tetejére állok akkor sem alszik el fél 10-nél hamarabb.
Délelött és délután is kimegyünk 1-1 órára.
bocs, nem kereken 2, dec. 23án lesz. de azért megírom. :)
reggel fél7-7 körül ébred, kis játék, adig én elkészülök, majd őt is öltöztetem, pelenka. 8 körül reggeli közösen az apjával (ált. hideg, vagy rántotta, bundáskenyér stb), majd apja el, én teszek veszek a konyhában, mosogatok stb. majd fogmosás, pelenkacsere, ha az idő engedi, vagyis nem zuhog az eső, akkor elmegyünk a boltba, bevásárolunk az ebédhez, majd kis játszótér, kb. 3/4 óra, aztán vagy átmegyünk a barátnőmékhez vagy ők jönnek hozzánk a kisfiával. délelőtt kis rágcsa, kölesgolyó, gyümölcs. 12kor alvás kb. 2ig, majd ebéd (apja hazajön a melóból ebédelni), igyekszem változatosan főzni, szereti a leveseket, a borsót, mostanában a húst is, ez nagy szó nálunk, a tésztákat is, káposztás, krumplis, olaszos, a rakott dolgokat...a főzelékeket nem szereti. azt ritkán csinálok. kb. fél4-4 körül kimegyünk megint, játszóra, kb. 5-ig, majd megint barátnőzés 6ig. közben gyümölcs. akkor vacsi, apjával közösen, ált, hideg vagy szintén vmi gyorsan elkészíthető meleg dolog. utána esetleg gyümölcs.
édességeket nem nagyon kap, nagyon módjával csak. inni 90%-ban vizet iszik. mostanában kap kb. 2 hete reggel egy kis pohár teát. ill. napi 3x1dl tápszert. (allergiára hajlamos, tejet nem kap). 7kor fürdés, 8kor fekvés, kb. fél9re alszik el (nehezen alszik el, adig ott fekszem mellette). az éjjelt kb. 2 hónapja alussza át maradéktalanul.
2 éves a fiam.
Reggel 8 körül kel. 9 körül reggelizünk, majd ha olyan az idő megyünk ki az udvarra levegőzni, vagy elmegyünk boltba. Délben ebéd. 1 körül megy aludni. 3 körül ébred. Van amikor még ilyenkor is kimegyünk, ha nem akkor bent játszunk. 4 körül uzsonna, 7 körül vacsora, 8 körül fürdés, Barátok közt után pedig alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!