Adnátok-e éjszakára bugyit a lányotokra?
Figyelt kérdés
Én adok, csak több embertől hallottam, hogy éjszaka jobb lenne ha szellőzne a nunija. Nállunk éjszaka 18 fok körüli hőm. van ezért félek , nehogy megfázzon. 2,5 éves és szoba-és ágytiszta. Bevallom én is viselek bugyit éjszaka, mert nekem ez a kényelmes. Ti mit javasoltok.2010. nov. 24. 11:14
11/15 anonim válasza:
Nem adnék. Rajtam sincs. Igaz nekem kisfiam van, apa meztelenül alszik. Kisfiam ha már szobatiszta lesz, nem adok rá majd gatyeszt, csak a pizsit.
12/15 anonim válasza:
2,5 éves a lányom én nem adok rá bugyit pizsit alá. Gyerekkoromban rajtam sem volt soha! talán azért nem adok én sem!
13/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen meleg van a szobájában. Ha meleg van nem adnék és pont azért, hogy szellőzzön a puncija.
14/15 anonim válasza:
Én nem hordok talán én sem adnék éppen ezért. De én ezt szoktam meg kis korom óta. 12/l
15/15 anonim válasza:
Rajtam sohasem volt!Én pizsama alá sohasem veszek fel.Hálóing az más kérdés...:)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!