Adnátok-e éjszakára bugyit a lányotokra?
Figyelt kérdés
Én adok, csak több embertől hallottam, hogy éjszaka jobb lenne ha szellőzne a nunija. Nállunk éjszaka 18 fok körüli hőm. van ezért félek , nehogy megfázzon. 2,5 éves és szoba-és ágytiszta. Bevallom én is viselek bugyit éjszaka, mert nekem ez a kényelmes. Ti mit javasoltok.2010. nov. 24. 11:14
1/15 anonim válasza:
Szia!
Kérdezd meg őt! Nekem a 4éves ragaszkodik hozzá, a kicsi inkább a fiúknak való bő boxert kéri. Ő 3éves. De van, hogy nincs rajta csak egy póló vagy hálóing.
2/15 anonim válasza:
Hát ha a kicsi egészséges és rendesen tisztán van tartva a bugyi semmit se ront a helyzeten ott már nem kell szellőzés csak pamut vagy természetes anyagból legyen, ne műszál. Bugyi nélkül felfázhat.
3/15 anonim válasza:
Nem adnék,én sem hordok éjjel.Tényleg jobb,ha szellőzik,megfázni nem fog attól,hogy nincs rajta.
Bár gondolom attól se lesz baja,ha van rajta,csak megszokja,és majd ő is ad a lányára:)nekem fura.
4/15 anonim válasza:
11:22 vagyok,én úgy értelmeztem,hogy pizsi alá.Vagy nem?
5/15 A kérdező kommentje:
Persze pizsama is van rajta. mint már írtam egy kicsit hüvös az idő éjszaka nálunk és nem szeretném ha felfázna.
2010. nov. 24. 11:26
6/15 anonim válasza:
Én sem adnék rá, rajtam sem volt sose.
7/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bugyi nélkül mennyire szellőzik.Akkor sem úgy alszik az ember lánya, hogy széjjel veti a lábát.Viszont az alsónemű egy bizonyos komfortérzetet ad.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válasz. Ezek szerint nem követek el hibát ha adok rá.
2010. nov. 24. 11:52
9/15 anonim válasza:
Én mindig adok rá bugyit.3 éves.
10/15 anonim válasza:
3 éves lányomra mindig adok bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!