2 éves lányom még mindig nem alussza át az éjjeleket, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig születése óta hány éjjelt aludt végig. Elalszik 9 körül(hamarabb sehogy nem megy). Vacsorára szilárdat néhány falatot eszik, mert eltolja, nem kívánja, főleg levest akar, főzeléket vagy gabonapépet. Éjjel éjfél körül egyszer felkel, akkor mindig inni kér, és kénytelen vagyok pelust cserélni alatta, mert ha nem, reggelre minden úszik... Ha nem adok neki vizet, nem is hajlandó visszaaludni. Utána meg felkel még egyszer hajnalban, olyan 5 körül, átmászik hozzám, és úgy hajlandó tovább aludni úgy 7-ig. Mit tehetnék, hogy leszokjunk erről az éjjeli állandó felkelésekről, ivászatról, peluscseréről?2010. nov. 24. 08:18
11/12 anonim válasza:
De vizet adj neki,és este ne levest kapjon,hanem táplálóbbat.akkor talán kevesebb lesz a pisi,és nem érzi ugy éjjel h üres a poci.
12/12 anonim válasza:
Én is kipróbáltam sokféle pelust, a legjobban a babylove vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!