Már elmúlt 2éves és még mindig nem alussza át az éjszakát. Egyedül vagyok ezzel? Ugye nem? és egyből úgy tud ordítani. Nemtudom mi lehet a baj. Csak megsimizem a hátát és már alszik is tovább.
Szia!
Már kezdtem nagyon bánkódni a történeten, de olvasom hogy simire visszaalszik. Kényelmetlen tudom felkelni, de legalább visszaalszik, ez a jobbik lehetőség. Az enyém 18 hónapos, de éjszaka 1szer fel szokott kelni, van hogy fel is ül :)
Több oka lehet miért kel fel, pl. fázik, rosszat álmodik stb. (Az enyém mellesleg a cumiját "keresi")
lányom 4 éves múlt és még mindig felkel többször is , sír, hisztizik, akármilyen kedvesen beszélek hozzá, simogatom, takargatom ,semmi nem használ, védőnő szerint majd kinövi.
de mikor
szia!
Kezet foghatunk:)
Enyém 2,5 éves, mellette alszom, éjjel kel többször. Én már nem próbálkozom semmivel, egyszerűen ez már típus kérdése. Nekem így a legkönnyebb hogy ott alszom, nem kell külön felkelnem és átmennem hozzá. Úgy kell felfogni hogy minden átmeneti.
CSatlakozom......
A lányom jan.30.-án lesz 3 éves.Az ágyam az övé mellett van.Karnyújtásnyira.Egy szobában alszom vele,mert másként felébred,sír.Aludni is csak úgy alszik el,ha fogom a kezét.Elöbb utóbb csak kinövi.
A férjem amúgy is nagyon horkol.... :D
én is itt vagyok!!!!!:)
2 éves kisfiú, fele éjjelt a kiságyba, a másik felét köztünk tölti. Egyszercsak feláll, (változó, van, hogy éjfélkor, van hogy csak reggel 6-kor) és kiabál, hogy kijövök, kevegyél!!!Akkor magunk mellé teszem, és alszik fél 8-ig. Vettünk nagyfiú ágyat a saját szobájába, de esélyét nem látom, hogy egyszer ott fog aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!