Füzesi Zsusza Mondókáskönyveit ki ismeri?
Figyelt kérdés
Vélemenyeket várok róla.2010. nov. 23. 01:11
1/10 anonim 

válasza:

Nekem nagymamám vette meg belőle kb 7 kötetet még pici koromban, nagyon szerettem, mert színes, igazán szép rajzok vannak benne, és jópofa kis verseket írtak bele. Pont vmelyik héten olvasgattam, hát 20 éves szemmel már rettenet bugyuta és nagyon jókat nevettem rajta, főleg mert egy két mondókát kicsit félre lehet értelmezni, de kisgyermekeknek én midenképp ajánlanám. Aztán mire felnő ő is olyan jókat mulat majd rajta mint én. :)
2/10 anonim 

válasza:

Gyerekkoromból rémlik, de nem tudom, hol lehetnek.
3/10 anonim 

válasza:

én, nagyon imádtuk, mondjuk én inkább azt olvasgattam belőle, ami magyar mondókák. Szépek benne a rajzok és a hagyományos gyerekkori mondókák vannak benne. Nekünk azt hiszem az 1-es van meg, meg valami erdélyi mondókák.
4/10 anonim 

válasza:

Az összes megvan nekünk a fiam másfél éves és egyszerűen imádja őket.Már rongyosra olvastuk/nézegettük.Mostmár szépen mondja utánam a verseket is belőle,vagy folytatja ha abbahagyom az olvasást.
Ajánlani tudom csak!
5/10 anonim 

válasza:

Nagyon szuper!! A két nagy fiamnak vettem akik ma 19 és 16 évesek és jó hogy nem dobtam ki mert lett még egy kis manónk:)) aki most 2 éves és imádja.
6/10 anonim 

válasza:

nem szeretem, egyhangúak és unalmasak az illusztrációk.
7/10 anonim 

válasza:

Alapkönyv a babaszobában. A rajzok csodálatosan bájosak. A mondókák zömmel közismertek, de mindegyik kötetben vannak újak. Mi nagyon sokat lapozgatjuk őket még ma is. Három évesem ránéz a képekre és már mondja is a hozzá illő mondókát, dalocskát. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Neten nézegettem a mondókáskönyv kinálatot s erre akadtam,mivel itt belelapozni nemtudunk ezért kértem hozzászólásokat.Valószinüleg megrendelem.
2010. nov. 23. 15:07
9/10 anonim 

válasza:

Az én gyerekeim nagyon szerették. Egy időben mindennap azt olvastuk. Nekünk kettő van meg belőle, de mindenképpen ajánlom. Nekem már nagyok a gyerekeim, 7 és 9 évesek, de 2-4 éves korukban imádták.
10/10 anonim 

válasza:

Nem szeretem az illusztrációit, egysíkúak, fantáziátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!