Egy 2 éves gyerek ismeri már a színeket?
Figyelt kérdés
Az alapszínekre gondolok: pl piros, kék, zöld, citromsárga, narancssárga, fehér, fekete.2011. jún. 3. 22:11
1/15 anonim válasza:
28 hónapos a kisfiam. Csak a kéket ismeri fel.
2/15 anonim válasza:
20 hónapos kisfiam a pirosat igen, most tanuljuk a sárgát.
4/15 anonim válasza:
Az enyém 3 éves korára tanulta meg az összes alapszínt.
5/15 anonim válasza:
Pont 2 éves a kisfiam, szintén a kéket tudja :)
6/15 anonim válasza:
A lányom bizony ne ismerte!Amikor 3 éves lett és még mindig nem tudtam megtanítani neki hogy ne keverje, gyanús lett, és rákérdeztem az oviba hogy mi a helyzet!Azt mondta az óvónéni hogy 4 évesen kell tudnia tökéletesen, addig nem foglalkoznak vele a szakemberek sem .Akkor vetem neki egy puzzlet!És hipp hopp megtanulta néhány hét alatt!
Ezt kapta:
7/15 anonim válasza:
Valamelyik igen, valamelyik nem. A lányom már tudta, de semmi gond, ha a tiéd nem tudja.
8/15 Alinaaa válasza:
A keresztfiamat elvittük öntözni(húsvét) 3 éves volt. Elkapta a sötétkék tojást nagy hanggal: nekem jó lesz a sárga:) amúgy a fiam most lesz 4 és ismeri, de hogy mióta azt nem regisztráltam:)
9/15 anonim válasza:
22 hónapos a lányom és színek szerint szokta válogatni az építőjátékokat .
10/15 anonim válasza:
2 évesen minden színre azt mondta, hogy kék. :)
Most 2,5 és ezeket tudja
kék, sárga, piros, zöld, rózsaszín, fehér, fekete, barna, lila.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!