Befelé forduló lábfejjel mit kell csinálni? Ilyen korban lehet még rajta javítani?
16 hós kislányom kb 1 hónapja jár egyedül, azóta vettem észre, főleg ha siet, hogy befelé néz a jobb lábfeje, néha mindkettő. Elég korán, kb 7 hósan kezdett kapaszkodva menni, de azóta nem volt ilyen gondunk.
Nem voltunk tanácsadáson amióta észrevettem, ezért még nem mutattam meg dokinak.
Biztos hogy lehet, meg kicsi a gyerek, de ne hagyd annyiban!!!! Minel elobb vidd orvoshoz, es nezd meg ezt az oldalt is deveny modszer.hu
Ezenkivul holnap vidd el a gyerekorvoshoz, es kerjel beutalot a gyogytornaszhoz.
Nem jo ha koran elindul a gyerek, akkor szokott ilyen befele fordulas lenni.
Köszi a gyors választ!
Elviszem a gyerekorvosunkhoz persze, de tuti gyógytornászhoz kell mennünk, esetlegortopédiára?? Ijesztően hangzik! :-(
Várom a hasonló tapasztalatokat!
A barátnőmnél volt ilyen. Elmentek ortopédiára és olyan cipőt ajánlottak neki amelyiknek a talpa belűlről úgy van kiképezve, hogy helyre hozza. Elég drága dolgok ezek, de ő úgy oldotta meg, hogy vett rendes cipőt és azt vitte el a szakemberhez, és megcsinálta neki. Így sokkal olcsóbban megkapta a cipőt és segített rajta.
Amúgy nem kell megijedni ettől, rengetegen vannak ilyen problémával, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!