Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted igaz ez a mondás?!

Szerinted igaz ez a mondás?!

Figyelt kérdés

Nem a második gyerekre jut feleannyi idő mint kellene, hanem az elsőszülöttre jut kétszerannyi mint kellene...

Mert most már nekem is kettő van és egyre inkább úgy érzem igaz. Az elsőt agyonpátyolgattam, fejlesztgettem, szerintem túl sok voltam neki... de lehet hogy sokan azt mondják hogy csak ezzel csitítom az esetleges lelkiismeretfurdalást ha nem tudnék mindig egyből pattanni a másodszülött minden kis nyekkjére.

2010. nov. 20. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elvileg igaz, hiszen már több a tapasztalat, viszont függ attól is hogy mennyi a korkülönbség, mert ha kb 10 év akkor ismét a kicsi lesz az első, mert a nagy már nem igényel annyira minket. De olyat is láttam már aki még nem érett meg az anyaságra az elsőnél, és a másodiknál éli ki magát.
2010. nov. 24. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!