Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor indult el a gyereked,...

Mikor indult el a gyereked, ha min.16 hónapos koráig még járt?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 16,5 hónapos, az átlagnál nagyobb súlyú, és még csak vezetgetve jár, mindkét kezét fogni kell. Lassan jó lenne már, ha elindulna egyedül :))Már rendesen "furcsa" járó kicsiket látni :DDD (Amúgy minden mogzásformát 1-2-3 hónappal később csinált.
2010. nov. 19. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bocsi,de akkor te fogalmaztad meg rosszul a kérdésedet.....

Akkor úgy kellett vona írnod,kinek "nem" indult el 16 hós koráig.....

2010. nov. 20. 07:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Mikor indult el a gyereked, ha MINIMUM 16 hónapos hÓónapos koráig még nem járt? Tehát 16 hónapos koráig még nem járt? CSAK utána...

Szerintem elég egyértelmű a kérdés, de mindegy.. Vagy más is máshogy értette?? :DDDD

Köszönöm szépen az utóbbi válaszokat is!! :)

Remélem karácsonyra meglep bennünket azzal, hogy elindul, így sokkal egyszerűbb lenne nekünk is :)

2010. nov. 20. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Olvasd el mit írtál ki kérdésnek..

"Mikor indult el a gyereked, ha min.16 hónapos koráig még járt?"

A nem nincsen ott.Azért írtunk mikor indult el.

2010. nov. 20. 12:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Ó, de súlyos vagyok!!! BOCSÁNAT, BOCSÁNAT!!!

A "nem"-et "odaláttam".. :S Hát ez ciki volt :DDD

2010. nov. 20. 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Másfél éves korig bőven ráér, semmi baj nincsen. Nagyobb trauma egy gyereknek ha orvostól orvosig járkál és szekálják, nem baj, ha lassabb a tempója. Sőt, bizonyos orvosok szerint 2 éves korig kell elkezdeni. És végülis segítséggel megy, szóval szervi baja nincs, még önbizalom kell. Türelem! (1,5éves lány anyukája)
2010. nov. 20. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsi tudom nem egy mostani kérdés de az én kisfiam 11kg44dkg volt 9 hónaposan és 8.5hós kora óta egyedül segítség nélkül ment majd később tanult csak meg mászni mert előtte ült és úgy forogva közlekedett!Érdekes volt ,de minden okés

Viszont egy dolog nagyon megütötte a szemem:11-19 14:47 12 kg kövérke kisfiú abszolút nem kövér ha egy 1 éves 12 kg!Valamit félre néztél!

2010. dec. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!