Miért jó ha oviban is ülve pisilnek a fiúk?
A takarítónak pontosan az a dolga, hogy feltakarítson, szerintem ez nem vitatéma.
Az ülve pisiltetés pedig ha már állva pisil valaki, kifejezetten káros is lehet a személyiségfejlődésre, hiszen mi pl azt tanítottuk, hogy nagyfiús dolog állva ügyesen pisilni, ülve csak a kicsit és a lányok pisilnek. Ezek után mit gondoljon szegény?
Méghogy káros a személyiségfejlődésére??? Hol élsz te?
Látszik hogy nincs gyereked.
A szexuális jellegű rajfilmek amikkel már elárasztották a tévéket pl az anime ilyen, már kisiskolás koruktól nézik és az nem szúr szemet a szülőknek?
Nem lesz bajuk ha ülve kell pisilniük, elvégre így biztosan beletalálnak. :) Sokkal higiénikusabb is. Nem lehet mindig ott a takarító, hogy felmosson és ha a te gyereked megy utána wcre, megfogja a pisis ülőkét, mit szólnál? Fertőzésveszélyes! Nem hiába olyan betegek az ovisok. Egymásra ragasztanak minden nyavaját.
Nálunk az oviban a fiúknak van egy wc, amin nincs ülőke, ők csak oda pisilhetnek állva.
Ez a takarítós duma elég hülyén hangzik, hiszen a nagydolog után is ki kell takarítani a wc-t, akkor inkább ne is kakiljanak???
Ettől függetlenül szerintem nem gáz, ha ülve pisilnek, sőt én itthon örülnék neki, mert naponta kb. 10x törlöm le a wc-t.
Egyrészt miből gondolod, hogy nincs gyermekem?
Szerintem igenis káros, hogy ha a szülők és az óvónők (A két fő tekintély) ennyire mást mondanak, hogy mi fiús és mi lányos viselkedés. Nem normális dolog, ha két felnőtt egy 3-4-5 éves gyereknek homlokegyenest ellenkezőt mond, mint követendő példa.
Utolsó hozzászólónak van igaza, a picik szempontjából nem jó, ha megszokják az ülve pisilést, a legtöbb helyen (nézzünk már körül az országban egy picit!) a legalapvetőbb szinten sincs a higiénia :(
Amúgy meg, férfiként én azt mondom, a nőknél ez a hozzáállás csak irigykedés és káröröm valamilyen szinten, amikor kötelezik a férfiakat, hogy ülve pisiljenek, jó, hogy nem kell alapozót is használnunk, mert ti azt is használtok :D
Hozzáteszem, az igaz ugyan, hogy nem fog mellémenni, de a fertőzésveszély, ami a koszos ülőkéről fenyegeti, sokkal nagyobb probléma. Egy pici gyerek amúgy eleve nem tartalmaz annyi pisit, amennyit egy átlag nagykamasz vagy felnőtt pasi ugyanúgy mellécsorgat, ugyebár, nem kell bemutatni a férfiakat :D
ILyen erővel az összes férfit lehetne kötelezni, meg kérni, hogy ülve pisiljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!