Miért jó ha oviban is ülve pisilnek a fiúk?
Nem értem, mi a baj azzal, ha egy fiú ülve pisil. Tényleg sokkal egyszerűbb utána a WC-t takarítani. Főleg oviban-bölcsiben, ahol a picik még inkább lőnek gondolom mindenhova.
Igaz, nekem lányom van, úgyhogy ez a kérdés nem érint.
viszont otthon a férjem is ülve pisil, otthon apukám is ülve pisil, asszem a bátyám is.
Az alapkoncepciót értem, az indokot nem.
Ott van tizenakárhány fiú, ha csak a fele csurgat mellé, mi lehet ott? Ezért kelljen a fiúknak is ülni, nem azért, mert a takinéni nem takarítja fel.
Gondolj bele, neked kedved lenne feltakarítani utánuk a wc-t?
Ha a lányok tudnak ülve pisilni, akkor a fiúk is nyugodtan megtanulhatják, nem lesz tőle semmi bajuk. 24/L
EGyre több helyen terjed, hogy a fiúk is ülve pisiljenek-a nagy fiúk, férfiak is-, mert sokkal higéniusabb! Nem förcsög szerte szana a a felpriccelő pisi...
(nálunk radiátor van a vécé mellett, látom, miről beszélek... tiszta rozsda már..)
Egyrészt a legtöbb óvodában nincs takarítónő, csak dajka. Másrészt a gyerekek nem kizárólag egyszerre végzik el a pisilni valójukat, szinte mindig van egy egy kisgyerek ép a wc-n, így az az "5 perc" felmosás édes kevés, folyamatosan moshatja a mellékhelységet a dajkanéni, ha nem akarják, hogy vizeletben tocsogjon a csoport.. Az meg ugye, hogy folyton a mosdóban legyen az nem lehetséges.
Nem fogok problémát csinálni belőle, ha az óvodában arra kérik, hogy ezért pisiljen a kisfiam ülve.
Egy óvónő, nem mellékesen egy kisfiú boldog anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!