Ha beteg a gyerek, akkor mindent szabad?
Figyelt kérdés
2 éves. Eddig egyszer folyt az orra, más baja sosem volt. Ma dokit hivtam hozzá, mert másfèl órát sirt délelött, bármit csináltam. Kivittem, elaludt, felkelt és hazáig orditott. Nem tudtam megnyugtatni. Semmit nem evett, nem ivott, nem pisilt. Gondoltam,a torka lesz, köhög is nagyon. Kb 1 órát cipeltette magát. Ha le mertem ülni vele, orditott. Csak ha járkáltam, akkor nem sirt annyira. 12 kilo, én meg szük 50, de lilult a karom:( a doki irt fel augmentint, minden bevételnél üvölt, minden orrszivásnál, minek szivom ki, mikor fél óràt ordit miatta, még jobban tele lesz. Reggel óta nem ivott tejet, délután ivott teát, kb fèl decit, azóta nem hajlandó inni semmit. Letettem a kiságyba, mert alig állt a lábán, kb 20 per e ordit magában. Láza nincs, de gondolom lesz, annyira sir. Hurcolni ujabb egy órát nem birom. Apa sehol, majd 11 után talán hazajön. Ez normális dolog, hogy egy náthától ennyire kiforduljon magából? Mert ehhez az orditáshoz nem vagyok szokva:( én értem, hogy beteg, de más is ringat órákig sétálva egy kétévest, vagy leteszi és hagyja sirni? Sosem sirt egész èletében ennyit mint ma, de én se:(2010. nov. 13. 21:00
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, orditottam, akkor fejezte be az üvöltést.szerintem nem normális, ahogy ugráltat. Nem tudok uralkodni magamon. Nem is akartam. Éjjel szó nélkül hurcolni fogom, ha kell hajnalig. Mégegyszer köszönöm!
2010. nov. 13. 22:03
12/18 anonim válasza:
Semmi baj, megértem, hogy kivagy! Menj, boxolj szét egy párnát, vagy rugdosd meg a fotelt :-)), aztán menj be hozzá és puszilgasd, ölelgesd meg!
Kitartást nektek, holnapra biztos jobban lesz!!!!
13/18 anonim válasza:
Hú, nehéz lehet most neked nagyon. Valóban megértőbbnek kell lenni ilyenkor, mert biztosan fáj valamije, de a babakocsis történet biztos hiszti volt. Tanácsot nem igazán tudok adni, de megértelek. persze lehet arra is fogni, hogy a betegség miatt nyűgös. Ami hát lehet, hogy igaz is, de szerintem azért nem kell megengedni mindent. Ja, és elhiszem, hogy nem tudod cipelni. Az én fiam 11 kg, és maximum 45. Ennek ellenére egy izompacsirta vagyok már.:) Az én kezeim is kivannak már...Majd írj, hogy mi történt...
15/18 anonim válasza:
én azt tudom,hogy amikor nekem volt felsőléguti fertőzésem,én a pokolba kívántam mindent.a te fiadnak még nem nagyon volt ilyen betegsége igy ez ujj lehet neki,nem is tudja hogy kezelje csak fáj,és fáj és fáj,hiszti akkor lenne hogyha felvennéd abbahagyná.de ha felveszed és sír,persze mert fájni akkor is fáj.Az augmentim meg a másik nagyon sok gyerek nem is bírja,az enyém 3.után simán kihányta,másik gyógyszert írattam neki.Érdekes amit írsz,mert nálam pont fordítva van minden,amikor beteg a gyerek,100*több erőt kapok,mindenhez van türelmem,semmi nem nehéz,csak az van előttem segíteni,megoldani,könnyíteni,más nem számít,de amikor meggyógyul akkor hullaként esek össze.Hát nem vagyunk egyformák,de kitartást,egy két nap és jobb lesz.
16/18 anonim válasza:
2éves fiam pár hoanpja volt beteg-Valami virusos nyavaja volt.2napig cipeltem,mert szüksége volt rám.Csak rajtam volt hajlando aludni.Ö 13kb én 50 Ne mondjam hogy kivoltam!de csak kibirtam
17/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel sokkal jobb állapotnak örvend:) eddig még nem visitott...éjjel mukk nélkül aludt reggel hétig. Gondolom a két adag augmentin gyorsan hatott. Az a gond, hogy ugyanugy beteg vagyok, és tökegyedül:( mindent köszi Nektek! Ti voltatok most a család:)
2010. nov. 14. 08:17
18/18 A kérdező kommentje:
A fiam nagyon keveset iszik, sajnos ellene tenni nek tudok, mert akkor lennék állat, ha lefognám ès belenyomnám, le a torkán a folyadékot, mint most a gyógyszert. Mindig is kevesebb volt a folyadékigénye az átlagnál,a doktor szerint békén kell hagyni, itassam, ha szól, kinálgassam néha, ennyit lehet tenni. Reggeli tejével bőven elvan délig, ritkán iszik pár korty teát a köztes időben. Ki tudom szivni az orrát, de ahhoz le kell fognom szinte minden erőmmel, ezért ordit. Beadom az orvosságot, de elötte egy adagot kiver a kezemből, tehát lefogom mindkèt kezét, háttal magamnak tartom és lényegében beleöntöm. Természetesen ezért is ordit:( ha gyereked van, az nem kétév körüli, az biztos, kedves "kedves"válaszoló.
2010. nov. 15. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!