Ha beteg a gyerek, akkor mindent szabad?
Augmentint, azaz antibiotikumot nem ír fel a doki csak úgy! Gondolom megnézte alaposan, gyulladás van a szervezetében, ezért kapja ezt. Nem mondott bővebbet az orvos? Ilyenkor, ha nagyon fáj valamije, akkor kell neki fájdalomcsillapítót adni. Lehet, nem tudja mondani, mi fáj neki, mert még nem találkozott ezzel. Ezért nyűgös, ezért ilyen.
Ilyenkor a legnehezebb higgadtnak lenni, de csak így lehet kezelni ezt a helyzetet.
hisztiii??? Persze! Szegény gyerek azért ordít egész nap étlen szomjan, mert hisztis!
Kérdező, a kicsikéd nagyon rosszul érezheti magát, lehet, nem lázas, de attól még fájhat a feje, a füle, a torka, vagy egyzserűen csak gyenge (már csak a nemevés miatt is), és kitől várjon enyhülést, ha nem az édesanyjától? Megszakadna a szívem, ha egy beteg gyereket hisztisnek titulálnék, és hagynám az ágyban ordítani! Milyen anya az ilyen! Még egészségest se, nemhogy beteget!
Ha ölben van, de mondjuk ülsz a fotelben vele, vagy összebújtok az ágyban, az sem jó?
Én biztos, hogy nem hagynám magára a szenvedésében, nagyon-nagyon rossz lehet most neki, és persze téged is megértelek, de neki most mindennél fontosabb a te gyógyító karod! Jobbulást, és nyugodt éjszakát nektek!
Most olvastam végig. Ordítottál???!!! Most komolyna, ha te iszonyú sz.rul érzed magad, amikor nem jó semmi, valami fáj, valami rossz, akkor mit éreznél, ha elkezdene ordítozni veled a férjed, hogy fejezd már be??!!
Ennyire nem szabad elvesztened a türelmed!
Ha nekem beteg a ygerekem, én szó szerint úgy összecsinálom magam, hogy szinte remegek az idegtől, nehogy komoly baja legyen, és minden erőmmel azon vagyok, hogy enyhítsem a fájdalmát!
Nem azért ilyen, hogy kitoljon veled, hanem azért, mert szenved! Ne tetézd, inkább segíts neki!
Már lehet, holnapra jobban lesz, holnap utánra még jobban. Ki kell bírnod! Az anyja vagy!
Tudod, hány éjszakát végigsétáltam az enyéimmel, mikor jött a foguk, vagy lázasak voltak, és minden rossz volt, fekve, ülve állva?! Nem hiszti, nem kitolás, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!