Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennétek a helyemben vacsorá...

Elmennétek a helyemben vacsorázni? Beteg lett a kislányom.

Figyelt kérdés
Meghívtak minket vacsorázni holnap este a férjemmel. A 2 éves lányom mára beteg lett, folyik az orra, hőemelkedése van. El merjek menni vagy inkább mondjam le? Húgom vigyázna rá, azt mondta, hogy szerinte nyugodtan menjek. Szerintetek?
2010. nov. 11. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egy mártíranya típus, de ha beteg lenne nem mennék el. Nyilván nem fog jól aludni, fel kel, rossz lesz neki,hogy nem anya van ott vele!
2010. nov. 11. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mehetsz:) ez a kórság annyira nem vészes:)
2010. nov. 11. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem megy feljebb a láza akkor mennék ha felmegy akkor nem !
2010. nov. 11. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha akkor lázas nem mennék, ha nem az akkor igen.
2010. nov. 11. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
az enlanyom meg nagyon pici, nem volt meg beteg, de ha a noverem vigyazna ra, elmennek, nagyon szeretik egymast
2010. nov. 11. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
hát ez az, hogy ma hőemelkedése van, viszont készülnek a vacsorával és nem szeretném az utolsó pillnatban lemondani, ha mégis felmenne a láza. Én sem vagyok egy mártír :) nem okozott eddig problémát, hogy elmenjünk a férjemmel, csak most bizonytalanodtam el.
2010. nov. 11. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
csak pár órára mész, nem? akkor elmennék. hacsak nem magas láza LENNE addigra vagy hányna vagy ilyesmi.
2010. nov. 11. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
mielott mentek megfurdeted, megeteted, elaltatod, eszre se fogja venni, hogy nem vagy ott, mobilon ertesithetnek, ha barmi gond van
2010. nov. 11. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én elmennék. Ha bármi rendkívüli dolog történik, egy telefon és máris otthon vagy.
2010. nov. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!