Elmennétek a helyemben vacsorázni? Beteg lett a kislányom.
Figyelt kérdés
Meghívtak minket vacsorázni holnap este a férjemmel. A 2 éves lányom mára beteg lett, folyik az orra, hőemelkedése van. El merjek menni vagy inkább mondjam le? Húgom vigyázna rá, azt mondta, hogy szerinte nyugodtan menjek. Szerintetek?2010. nov. 11. 17:09
1/9 anonim válasza:
Én nem vagyok egy mártíranya típus, de ha beteg lenne nem mennék el. Nyilván nem fog jól aludni, fel kel, rossz lesz neki,hogy nem anya van ott vele!
2/9 anonim válasza:
Szerintem mehetsz:) ez a kórság annyira nem vészes:)
3/9 anonim válasza:
Ha nem megy feljebb a láza akkor mennék ha felmegy akkor nem !
4/9 anonim válasza:
Ha akkor lázas nem mennék, ha nem az akkor igen.
5/9 anonim válasza:
az enlanyom meg nagyon pici, nem volt meg beteg, de ha a noverem vigyazna ra, elmennek, nagyon szeretik egymast
6/9 A kérdező kommentje:
hát ez az, hogy ma hőemelkedése van, viszont készülnek a vacsorával és nem szeretném az utolsó pillnatban lemondani, ha mégis felmenne a láza. Én sem vagyok egy mártír :) nem okozott eddig problémát, hogy elmenjünk a férjemmel, csak most bizonytalanodtam el.
2010. nov. 11. 17:28
7/9 anonim válasza:
csak pár órára mész, nem? akkor elmennék. hacsak nem magas láza LENNE addigra vagy hányna vagy ilyesmi.
8/9 anonim válasza:
mielott mentek megfurdeted, megeteted, elaltatod, eszre se fogja venni, hogy nem vagy ott, mobilon ertesithetnek, ha barmi gond van
9/9 anonim válasza:
Én elmennék. Ha bármi rendkívüli dolog történik, egy telefon és máris otthon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!