Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha előttetek teremne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha előttetek teremne egy fiú aki virágot hoz nektek, és elhívna vacsorázni egy étterembe, elmennétek vele?

Figyelt kérdés
Most nézzük úgy, hogy tetszik nektek.
2009. szept. 8. 15:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Igen elmennék vele. Mivel ez azt jelenti számomra, hogy én is tetszem neki és jobban megszeretne ismerkedni. Fogadd el a meghívását.
2009. szept. 8. 15:43
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

simán:P miért ne?:D

ha tetszik nekem a srác és elhív randira akkor ő is érez irántam vmit:D szóval ja,elmennék,max nem jönnék össze vele ha megismerem...de ismerkedni csak így lehet:D

2009. szept. 8. 15:45
 3/19 A kérdező kommentje:
oké elfogadnátok ha teccik nektek, de mi van akkor ha nektek nem teccik, persze nem azt mondanátok hogy csúnya a szemeteknek, de nem a legszebb fiú, mondjuk úgy közepes.:)
2009. szept. 8. 15:50
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

akkor is elfogadnám a meghívást:D

lehet hogy a srác akibe szerelmes leszel nem nyerne szépségversenyt...de nem csak a külsőségek számítanak:D lehet hogy egyébként egy nagyon kedves,figyelmes,humoros srác...azért az már jó,nem?:D

Szóval lehet h nem annyira szép szerinted de valójában ki tudja milyen?Én simán elmennék,max nem járnék vele,de ez ilyen dolog vagy megpróbálom megismerni attól függetlenül h nem túl szép vagy nem.

2.voltam.

2009. szept. 8. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
nagyon romantikusan hangzik, virág vacsora, én elfogadnám a meghívást! lehet hogy a randi közben kiderül, hogy ha külsőre nem is „poszter-srác”, a személyisége, és egyénisége lehengerlő, mintha csak nekem találták volna ki, és akkor a többi már nem számít
2009. szept. 8. 15:58
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
Cicám!!!A szépség elmúlik még lányoknál is,de a belső érték marad,és csak több lesz.
2009. szept. 8. 15:59
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

ha már meghiv ez kedves töle.fogadd el. ha nem érzed jol magad vele,vedd uyg ingyen kajáltál:D

ha meg megtetszik a gyerek az mégjobb;) kül. ne a külsöt nézd.:D a jó pasikra buknak a csajok és ha esetleg összejönnétek minden percbe izgulhatnál :D ha a stilusa avgy egyénisége megfog akkor már ugyse a külsö hibáira koncentrálsz hanem a közös témákra stb.... :D sok sikert ;)

2009. szept. 8. 16:01
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
az teljesen mindegy hogy csúnya-e vagy szép a közízlés szerint a pasi, ha engem nem ragad meg (és ezzel mindneki így van) tehát semleges, akkor én nem ringatnám hiú abrándokba és nem mennék el vele. ajánlom hogy csak annak a nőnek tegyél ilyen gesztust akiről tudod hogy nem vagy közömbös a számára. 20L
2009. szept. 8. 16:10
 9/19 anonim ***** válasza:
95%
ha bejön, akkor egyértelmű.
2009. szept. 8. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
És ha kimegy?
2009. szept. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!