Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha előttetek teremne egy fiú aki virágot hoz nektek, és elhívna vacsorázni egy étterembe, elmennétek vele?
simán:P miért ne?:D
ha tetszik nekem a srác és elhív randira akkor ő is érez irántam vmit:D szóval ja,elmennék,max nem jönnék össze vele ha megismerem...de ismerkedni csak így lehet:D
akkor is elfogadnám a meghívást:D
lehet hogy a srác akibe szerelmes leszel nem nyerne szépségversenyt...de nem csak a külsőségek számítanak:D lehet hogy egyébként egy nagyon kedves,figyelmes,humoros srác...azért az már jó,nem?:D
Szóval lehet h nem annyira szép szerinted de valójában ki tudja milyen?Én simán elmennék,max nem járnék vele,de ez ilyen dolog vagy megpróbálom megismerni attól függetlenül h nem túl szép vagy nem.
2.voltam.
ha már meghiv ez kedves töle.fogadd el. ha nem érzed jol magad vele,vedd uyg ingyen kajáltál:D
ha meg megtetszik a gyerek az mégjobb;) kül. ne a külsöt nézd.:D a jó pasikra buknak a csajok és ha esetleg összejönnétek minden percbe izgulhatnál :D ha a stilusa avgy egyénisége megfog akkor már ugyse a külsö hibáira koncentrálsz hanem a közös témákra stb.... :D sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!