Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti elmennétek fagyizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmennétek fagyizni egy idegen sráccal a sulitokból?

Figyelt kérdés
Elhívnék egy lányt, de nem beszéltünk, és arra lennék kíváncsi, Ti elmennétek-e egy olyan sráccal, akit csak látásból ismertek, és nem mondom, hogy jóképű vagyok stb, stb, átlagos arcom van. Ti megpróbálnátok?
2011. jún. 14. 14:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én nem mennék el :)
2011. jún. 14. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
csak ha bejön a srác :) (és nem azért mondom ezt mert nagyképű vagyok, hanem mert ha pl elmennék így egy ismeretlen sráccal akkor ő azt vennél le hogy ő is bejön nekem, később pedig már elég kínos visszautasítani a srácot)
2011. jún. 14. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát az sokmindentöl függ.Az hogy mennyire vagy az este szoval itt a viselkedés is döntő lehet.

Ha meg tetszik és látom hogy normális,tud viselkedni is akkor el

2011. jún. 14. 14:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy nem jön el, mert ugye nem beszélgettem vele, de amúgy normálisabbak közé tartozom, de soha nem ismer meg, ha nem jön el :(
2011. jún. 14. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
hány éveseket vagytok?
2011. jún. 14. 14:59
 6/14 anonim válasza:
sok mindentől függ szerintem először vedd fel vele a kapcsolatot
2011. jún. 14. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
ha megbízható igen
2011. jún. 14. 15:10
 8/14 Joy Turner ***** válasza:
Mindenképpen próbáld meg! Bátraké a világ.
2011. jún. 14. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Az az igazság, amit a 2. írt. Csak a külső számít a lányoknak, úgyhogy akkor megy el veled, ha tetszel neki.
2011. jún. 14. 15:24
 10/14 A kérdező kommentje:
15-17 lehet a lány, én 16 vagyok, azt tudja, hogy melyik osztályba járok, mert ismer néhány gyereket az osztályomból, eddig csak egyszer beszéltünk.
2011. jún. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!