Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti elmennétek fagyizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmennétek fagyizni egy idegen sráccal a sulitokból?

Figyelt kérdés
Elhívnék egy lányt, de nem beszéltünk, és arra lennék kíváncsi, Ti elmennétek-e egy olyan sráccal, akit csak látásból ismertek, és nem mondom, hogy jóképű vagyok stb, stb, átlagos arcom van. Ti megpróbálnátok?
2011. jún. 14. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hívd el! Azt úgyse mondja, hogy bocs nem jösz be, nem megyek.. Legalább tudni fogod ha valami kifogással jön akkor nincs esélyed, ha meg elmegy és azt veszed le hogy jól érzi magát és bejössz neki akkor hívd el megint. De szerintem ha még nem is beszéltetek, akkor jobb lenne ha először nem kettesben lennétek, hanem baráti társaságban, úgy könnyebben lehet ismerkedni. Aztán haa azt látod, hogy szimpi vagy neki akkor elhívhatod.
2011. jún. 16. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
hívd el !
2011. jún. 16. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, és úgy döntöttem elhívom a lányt valahova. De mivel én csak facen tudok beszélni vele, ez eltarthat egy darabig, mert ritkán van fent. Úgyhogy írd már le, hogy mi lett belőle, jó?

16/F

2012. okt. 14. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
13.válaszoló csak érdeklődés: hogy hivnak?:DD
2012. okt. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!