Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha előttetek teremne egy fiú aki virágot hoz nektek, és elhívna vacsorázni egy étterembe, elmennétek vele?
Figyelt kérdés
Most nézzük úgy, hogy tetszik nektek.2009. szept. 8. 15:41
12/19 anonim válasza:
Ha már volt mersze elém toppanni és meghívni,akkor eg vacsit mindenképpen megérdemel.Már kérdés,h lesz-e folytatása a dolognak,de a pár órát mindenképpen megkapja az életemből.
15/19 anonim válasza:
Én nem mennék el, túl sok csalódás ért már, úgyhogy megfogadtam, hogy nem kezdek többet pasikkal, jobb nekem egyedül.
16/19 anonim válasza:
jaaaj kedves kommentelő, ezt a szöveget neee...:D
am én meg meglepve olvasom ezt a sok igen választ... nem hittem volna.. :o
18/F
17/19 anonim válasza:
Ha szingli vagyok, és a srác tisztán, normális emberként beszél, és nem rondább az ördögnél, persze :D
Ha meg valaki ezek mellett illedelmes, és tisztán, kellemes hangfekvésben beszél 100% :))
18/19 anonim válasza:
ha nincs dolgom jah :D mér tudsz valakit? x3
19/19 anonim válasza:
Mivel olyan helyre hív, ahol mások is vannak, nem történhet semmi.
Ha félsz tőle, mert teljesen vadidegen, akkor taxival mész haza és nem vele. Ha megkapod a telefonszámát esetleg a címét, akkor már le tudod nyomozni, hogy nős vagy perverz-e, esetleg bűnöző vagy csak simán hazudott-e valamiben.
Én a saját férjemet is lenyomoztattam, mivel már mást átvertek nagyon csúnyán a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!