Tömték már be a babád tejfogát? Hogy csinálták?
Szia!
Az én kisfiam 5 éves volt,amikor tömték a tejfogát,letisztítják és egy fehér folyékony tömést tesznek bele.
Fél óra múlva már ehet,hamar megköt.
Ha ilyen pici,akkor az öledben ül majd és segít az asszisztens is,hamar meg van
az enyémnek hálistennek épek a fogai, 2 lesz decemberben. el sem tudom képzelni, mi lenne, ha tömni kéne....nagyon nem szereti az orvosokat. 14 hónaposan vérvételen voltunk, a fejéből vettek, mert máshonnan nem lehetett, le kellett fogni....hát azóta fehérköpeny szindrómája van. amúgy is utálja az idegen, gyanús helyzeteket. hátfőn voltunk bóőrgyógyásznál, mert vmi ekcémája lett, direkt nem bodít adtam ráé, hanem egy hosszúujjú pólót meg nem kantáros nadrágot, hogy ne pánikoljon még plsuzban a vetkőztetés miatt is, így is üvöltött....az ölemből sem volt hajlandó kiszállni. azt meg egyenesen nem tudom elképzelni, mi lenne ha menni kéne fogorvoshoz, lehetetlen volna neki betömni, ez fix.
már előre félek a 2 éves státuszvizsgálattól....
nálunk nem jön ki a doki, csak ha gáz van. ez meg nem az a kategória. :(
de mondjuk ha itthon megvizsgálná, nem tudom, ilyenkor 2 éves korban mit csinálnak, le kell ugyanúgy vetkőzni, megnyomkodja, meghallgatja, szájába benéz stb? mert ha igen, akkor nekünk nem számítana az sem, ha itthon lennénk. neki magával az idegennel van a baja, persze az idegen helyzet, mint a rendelő fokozza gondolom, de hát pontosan tudja, hogy nem szokásos dolog, ha kijön a dokinéni, akiről azt se tudja ki az (szerencsére már régen voltunk dokinál utoljára), és neki meg le kell vetkőznie. beparázna így is. .. :)
hát remélem, majd kinövi, mást úgyse tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!