Akinek a gyermekénél csináltak allergia vizsgálatot vérből, nem emlékszik rá hogy mit x-eltek be a papíron?
Szia!Ne haragudj kérlek, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de meg szeretném kérdezni, hogy mennyi idős a fiad, és hol csináltattatok allergia vizsgálatot?
Unokaöcsém 21 hónapos, nagyon allergiás, külföldön élnek, de nemsokára jönnek, és el szeretné vinni egy vizsgálatra.
Vannak jó allergia elleni gyógyszerek gyerekeknek 2 éves kor alatt?
Kérlek tényleg ne haragudj, hogy így írok, de ha kiírom kérdést lehet nem jön válasz, mert olyan hamar prörgnek a kérdések....
OFF:
az elsőnek:
Óbuda Bokor u.: svabhegy.eu
Semmi gond, dehogy haragszom!
Januárban múlt két éves a fiam. Szénanáthára gyanakszunk, ezért kell az allergia vizsgálat. Én egyszerűen elvittem a körzeti gyerekorvoshoz és kértem egy beutalót vérvételre. Be kell vinnem a kórházba ahol leveszik a vért és kész! A gyerekorvoshoz megy vissza az eredmény.
Mi győriek vagyunk, de szerintem ez máshol is így megy.
Igazán köszönöm!Tényleg!Kint nagyon drága a vizsgálat, így tesom itthon akarja megnézetni mire allergiás unoköcsém.
Sokat segítene, ha leírnád majd a gyógyszereket amiket kiír a doki, meg hogy mit mond!Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Szia!
Amikor az én fiamnak csináltak allergiavizsgálatok be volt ikszelve a papíron, hogy általános allergiavizsgálat, és hogy pollenallergia. De ilyen rövidítések nem is voltak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!