Megtartjátok előre a gyerek születésnapját?
Felmerült a lehetőség, hogy egy rokonnal együtt tartsuk meg a bulit. De az majdnem 2 héttel a születésnapja előtt van. Nekem ez valahogy olyan babonás, vagy nem is tudom.
Ti meg szoktátok előre tartani?
Vagy utólag? A szülinapja amúgy hétköznapra esik, én azon a hétvégén tartanám. A férjem szerint bolond vagyok. :D
A férjem testvérének lesz születésnapja, és megkértek minket, hogy nálunk tarthassák, bográcsos buli lenne, mert ők panelban laknak.
Ugyebár a rokonság nagyjából ugyanaz, szinte ugyanazokat hívja meg.
És rá majdnem 2 hétre lesz a fiunk születésnapja, azt is családilag terveztük.
És így kicsit furán jön ki, hogy 2 hét különbséggel majdnem ugyanolyan bulit tartunk.
De nekem az a szimpatikus, hogy külön legyen. :D

Már miért lenne fura a két hasonló buli. Az egyik egy felnőtté a másik egy gyereké.
A gyereknek móka, hogy majdnem egymást érik a bulik, ráadásul az egyik az övé lesz.
Ti meg ha kedvelitek egymást, akkor örüljetek, hogy újra összeröffenhettek.

Nem, nem tartjuk meg. Utólag igen, előre sose.
A ti esetekben max. akkor tartanék közös bulit, ha olyan kicsi a gyerek, hogy fel se fogja. De akkor is megünnepelném a napján is, csak akkor már szűk körben.

Akkor miért nem tartja a felnőtt 2 héttel később a szülinapját?
Vagy külön 2 buli. Kerti partiból sosem árt a sok.
Mondjuk nem mindegy, hány éves a gyerek.
3ig beleférhet, max.4.
mi tavaly megtartottuk a fiam 3.szülinapját június 25.én, aztán 27.én megszületett a kistesó. Most 11 nap van a 2 gyerek szülinapja között, de külön lesz nekik buli tartva.
Még nem ismeri a naptárat, szóval mondhattuk, hogy most van a szulinapod, de nem azt mondtuk akkor sem, hogy xy-nak lesz most szülinapja, és praktikus okoból megtartjuk a tiédet is. Hanem kvázi átvertük.
Mi alapból úgy terveztük amúgy, hogy megtartjuk a gyerek születésnapját (3 éves lesz amúgy), és akkor felköszöntjük majd sógoromat is.
Csak aztán a párja kitalálta, hogy ő akar bulit is neki. :)
De két buli lesz, úgy döntöttünk. Köszönöm a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!