Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megtartjátok előre a gyerek...

Megtartjátok előre a gyerek születésnapját?

Figyelt kérdés

Felmerült a lehetőség, hogy egy rokonnal együtt tartsuk meg a bulit. De az majdnem 2 héttel a születésnapja előtt van. Nekem ez valahogy olyan babonás, vagy nem is tudom.

Ti meg szoktátok előre tartani?

Vagy utólag? A szülinapja amúgy hétköznapra esik, én azon a hétvégén tartanám. A férjem szerint bolond vagyok. :D

tegnap 09:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A férjem testvérének lesz születésnapja, és megkértek minket, hogy nálunk tarthassák, bográcsos buli lenne, mert ők panelban laknak.

Ugyebár a rokonság nagyjából ugyanaz, szinte ugyanazokat hívja meg.

És rá majdnem 2 hétre lesz a fiunk születésnapja, azt is családilag terveztük.

És így kicsit furán jön ki, hogy 2 hét különbséggel majdnem ugyanolyan bulit tartunk.

De nekem az a szimpatikus, hogy külön legyen. :D

tegnap 10:23
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Már miért lenne fura a két hasonló buli. Az egyik egy felnőtté a másik egy gyereké.

A gyereknek móka, hogy majdnem egymást érik a bulik, ráadásul az egyik az övé lesz.

Ti meg ha kedvelitek egymást, akkor örüljetek, hogy újra összeröffenhettek.

tegnap 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem tartjuk meg. Utólag igen, előre sose.

A ti esetekben max. akkor tartanék közös bulit, ha olyan kicsi a gyerek, hogy fel se fogja. De akkor is megünnepelném a napján is, csak akkor már szűk körben.

tegnap 11:20
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy nem.
tegnap 11:27
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Ehhez milyen babona kapcsolódik? Nem értem. Amúgy mi össze szoktuk vonni azok szülinapját, akiknek a családban közelebb van egymáshoz.
tegnap 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Akkor miért nem tartja a felnőtt 2 héttel később a szülinapját?

Vagy külön 2 buli. Kerti partiból sosem árt a sok.

Mondjuk nem mindegy, hány éves a gyerek.

3ig beleférhet, max.4.

mi tavaly megtartottuk a fiam 3.szülinapját június 25.én, aztán 27.én megszületett a kistesó. Most 11 nap van a 2 gyerek szülinapja között, de külön lesz nekik buli tartva.

Még nem ismeri a naptárat, szóval mondhattuk, hogy most van a szulinapod, de nem azt mondtuk akkor sem, hogy xy-nak lesz most szülinapja, és praktikus okoból megtartjuk a tiédet is. Hanem kvázi átvertük.

tegnap 13:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Mi alapból úgy terveztük amúgy, hogy megtartjuk a gyerek születésnapját (3 éves lesz amúgy), és akkor felköszöntjük majd sógoromat is.

Csak aztán a párja kitalálta, hogy ő akar bulit is neki. :)

De két buli lesz, úgy döntöttünk. Köszönöm a válaszokat.

tegnap 14:03
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően nem ragaszkodunk a napjához de 2 hét már kicsit túlzás nekem. Előtte pár nappal oké, ha épp úgy praktikus.
tegnap 15:46
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Nagycsaladdal simán, most 2 szülinap, 2 névnap lesz együtt következő hétvégén. Ha mindenkinek szülinapját, nevnapjat, karácsony, húsvét, mikulás külön megtartanank egy hetvegenk se lenne külön. Viszont mivel a rokonod felnőtt, neki illene alkalmazkodni a fiad szulinapjahoz és akkor tartani az övét is.
tegnap 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Fiamnak ma van a szülinapja. A férjem dolgozik 12órába, nekem online oktatás így csak simán felköszöntöttük reggel. Holnap lesz kis sütizés, kap ajándékot. Tortázni az én szüleimmel, tesóm családjával jövőhéten fogunk mert akkor jó mindenkinek. Nem csinálunk nagy dolgot belőle a családban, általában vasárnapi ebéd alkalmával egybekötjük, mindegy hogy előtte vagy utána.
tegnap 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!