9 éves gyerek egyedül jár haza iskolából?
Figyelt kérdés
Vidék, nem forgalmas, iskola 20 perc gyalog. Ti engednétek?
Apja már egyedül engedi, de én még anyjaként azért féltem. Vagy csak túl aggódom? Egyébként figyelmes, de vannak elég rossz utak, ahol járda sincs és útszélén kell menni + pár kereszteződés is.
Apja mondja, hogy ő már 7 éves korától egyedül járt, ráadásul belvárosban és tudott vigyázni magára, nem kell félteni ennyire. Ti mikor engedtétek először egyedül?
tegnap 15:30
41/42 anonim 

válasza:

Nálunk is csak írni kellett az üzenőbe, hogy engedélyezem, hogy a fiam egyedül hazajöhessen. Tehát alapól tényleg nem engedték el, de elég volt az üzenőben egy aláírott nyilatkozat.
42/42 anonim 

válasza:

Mi Budapesten lakunk és az én lányaim is egyedül járnak már lassan 4 éve, 1 megállóra van az iskola de gyalogolni szoktak.
15 és 11 évesek lesznek nyáron.
Amikor elkezdték, akkor még csak 11 és 7 évesek voltak. Nagyon önállóak egyébként, büszke vagyok rájuk. Nem ördögtől való dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!