9 éves gyerek egyedül jár haza iskolából?
Vidék, nem forgalmas, iskola 20 perc gyalog. Ti engednétek?
Apja már egyedül engedi, de én még anyjaként azért féltem. Vagy csak túl aggódom? Egyébként figyelmes, de vannak elég rossz utak, ahol járda sincs és útszélén kell menni + pár kereszteződés is.
Apja mondja, hogy ő már 7 éves korától egyedül járt, ráadásul belvárosban és tudott vigyázni magára, nem kell félteni ennyire. Ti mikor engedtétek először egyedül?

Ha a szülő nyilatkozik, elengedik. Az enyémet is elengedték 9 évesen. (21-es vagyok)
Most is van egy 9 évesem, ő is sokszor a suli előtt vár rám pár percet, nem mindig csak az épületben.
Őt amúgy most még nem engedném el egyedül, nagyon kis bohó egyelőre.

#29 persze, elkisernem én is nagyon nagyon szívesen, ha nem lenne még itthon egy kettő évesem, aki nem jár bölcsibe, és reggel hétkor meg alszik amikor a lányom már várja a buszt.(Mondjuk ez is fura lenne ha minden nap mennék vele a buszon és kisernem az iskola elé.
Lányomnak van telefon, a szüleim a városban laknak, mikor vége az órának hív, amikor megy a kulonorara akkor is hív...Lényegében csak a tanítás alatt nem vagyunk vonalban
Jó ítélkezni ugye?

#27 a stílus maga az ember
Szép vagy....

32-es, ha egy gyerekről sem sikerült rendesen gondoskodni, minek szültél még egyet?
Biztos jó lehet a nagynak, hogy reggel 7-kor már a buszmegállóban áll...

#34 mivel repülni nem tud, kénytelen gurulni a busszal
Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak teszed magad? 🤣

25, 30
Nálunk pl 2 faluval arrébb jár suliba. Kikisérik őket a rendes járatos buszra és semmi kísérő nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!