Mit lehet tenni akkor, ha a bölcsiben a fiamat már 3x megharapta egy kisfiú elég szépen?
A gondozónénik azt mondják, hogy nyugodjak meg, ez majd elmúlik a harapdálós gyereknél idővel. A bölcsivezető is ezt mondta. Tényleg nem lehet tenni semmit?
Büntetést nem adhatnak a kisgyereknek, amiből tanulhatna mert kérdeztem hogy ilyen után legalább leültetik-e pár perce. Csak szólnak neki hogy nem szabad.
A fiam már utál bemenni, és csak engem nyugtatgatnak. Mégis meddig kell tűrni?
A harapdálós gyerek szülei tudják a kissrác hobbiját?
A barátnőmék kisfia pont a harapdálós. Hiába mondták a gondozónéniknek, hogy egész nyugodtan lehet erélyesebben rászólni, büntetést adni, mégsem teszik. Otthon is hiába büntetik miatta. :( Nagyon makacs, akaratos gyerek, semmivel nem lehet rá hatni, se büntivel, se szép szóval.
Lehet, hogy vissza kellene harapni vagy ütni a gyerkőcödnek, tanulja meg a másik gyerek is, hogy ez bizony fáj!
Harapjon vissza a te fiad is.
Az én fiam is harapdálós volt, könnyű úgy okosnak lenni, ha valaki nem éli ezt át, minig azt gondolják, hogy az iylen gyereket nem nevelik bla -bla-bla, de ez nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!