Milyen esetben hívjátok házhoz az orvost?
Pl.: bárányhimlő, magas láz?
Kell-e adni "hálapénz" érte?

Én minden betegség alatt eddig házhoz hívtam. Két pici babám van és nem akarok velük a rendelőben ülni akár órákig.
2-3000 ft-ot zoktam adni.

Ha az egyik beteg, de a másik nem, mert nem szeretek bemenni egészségessel a beteg rendelőbe. Illetve nagyon magas láz esetén, amikor nem tud a lábán jönni a lányom. (Nálunk az orvosi rendelő gyalog 10 perc, autónk viszont nincs).
Eddig sosem adtam hálapénzt, bár én ezt totál ellenzem amúgy is.
A gyermekorvosnak egyébként ez a dolga. Ezért rendel naponta 4 órát, vagy kevesebbet, hogy a fent maradó időben a betegeket látogassa. Ezért kapja a fizetését.

2, 7 és 11 éves gyerekeim vannak, de még soha nem hívtam házhoz az orvost, és ezt most gyorsan lekopogom!!!
Amit tudok viszont, hogy 2.000 Ft-ot adnak neki, akik hívják. Volt, aki a gyerek magas lázánál hívta, az orvos injekciót adott neki.

Szia!
Kisfiaim 6 és 2 évesek,a rendelő 1 háznyira van,még soha nem hívtam hozzájuk orvost.Pedig sokszor betegek,a mi doktornénink nem fogad el pénzt...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!