Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha mikor beteg a gyerek,...

Baj ha mikor beteg a gyerek, mindent megengedek neki?

Figyelt kérdés

3 éves, alapvetően sokat játszunk, minden nap megyünk levegőzni, nem nassolunk sokat, nincs minden nap Tv és akkor is csak meghatározott mesék fél óráig.

Mikor beteg, akkor viszont egész nap ágyba fekszünk, sokszor ott is eszünk, megy a Tv, és simán kap nasit, ha kéri. Persze reggelire, ebédre, vacsorára rendes ételt eszünk, de akkor is azt, amit kér.

Szerintetek ezzel el lehet rontani a gyereket? Ti szoktatok ilyet csinálni?

tegnap 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha annyira beteg hogy ki se akar szállni az ágyból, akkor én is engedném a mesefilmet, bár az én gyerekem nem igényli, sőt zavarja.

Nasi attól függ, ha amúgy gond van az evéssel akkor simán engedem, sőt én kínálgatom vele. De ez se nagyon játszik, ha nem eszik akkor semmit se eszik, a múltkor 4-5 óránként egy teáskanál gyümölcsjoghurtot evett például. Így végülis ezt is formálisan engedem de nem él vele.

Ágyban evést bármikor engedném de ezt is ritkán igényli. Betegen volt hogy ott evett, és örültem hogy eszik valamit, nemhogy még feltételekhez kössem.

tegnap 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Minden normális válasz le lett pontozva, ahogy látom. Szerintem is túlzás, amit művelsz. Ha tetszik, ha nem.
ma 07:38
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem egyáltalán nem túlzás, nem baj.
ma 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
A nasit nem engedem. A tévét nyilván, hát mit csináljon egész nap az ágyban.
ma 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!