Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet, hogy mégsem tőlem van...

Lehet, hogy mégsem tőlem van a gyerekünk?

Figyelt kérdés

A kislányunk 5 éves, most derült ki, hogy a fogantatása előtt a feleségem többször is megcsalt.

Ezerszer átbeszéltük a dátumokat, állítja, hogy nem lehet mástól, védekeztek és a dátumok sem jönnének ki, dns tesztben is abszolút benne lenne, de őszintén nem tudom mit éreznék, ha nem a vérszerinti gyermekem lenne az a kislány, akinek 5 éve szívvel lélekkel benne vagyok a mindennapjaiban. Borzasztóan ki vagyok borulva és nem tudom mitévő legyek.

Szóval a tények/dátumok, amiket a feleségem "bemondott": augusztus 5-én volt együtt utoljára a szeretőjével, amikor is védekeztek állítólag, majd kiléptek egymás életéből a feleségem kezdeményezésére (ezt a másik fél is megerősítette), ami után augusztus 15-én megjött a menstruációja és többé nem. A kislányunk augusztus végén/szeptember elején foganhatott, utolsó menstruációtól számítva 41+2-n született meg. Régóta követi a ciklusát egy appban, amiben fekete-fehéren benne van minden, innen emlékszik ilyen jól és ezt mutogatta nekem is... 🙄

Előfordulhat ezen paraméterekkel, hogy mégsem tőlem lenne?

(Külső jegyekben a feleségem kiköpött mása, egy-két apróságban hasonlít csak rám, így ezzel nem vagyok sokkal előrébb, ne is írjátok. A DNS teszttel kapcsolatban nem tudom mit még mit érzek, ezt se írjátok.)

febr. 17. 12:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Párom ugyanígy van a kisebb gyerekével. Nem csináltatott tesztet, mert nem tudja, hogy reagálna. Egyébként nagyon jó a kapcsolatuk.

Nem tudom, hogyan jobb, sokat gondolkodtam rajta... Ha most kiderül, míg kicsi, akkor el tudná kezdeni normálisan feldolgozni a tényeket. Ő viszont fél, hogy akkor esetleg nem szeretné vagy nem akarná elhozni többet. Amit én nem hiszek, ismerve a páromat. De ő is majdhogynem önmagától fél.

Ezzel nem segítettem, mi? 🙂 Viszont értelek. Sajnos senki nem döntheti el helyetted. Én pl páromra is ráhagyom ezt, de neki is azt tanácsoltam hogy tudja meg az igazat.

febr. 17. 16:06
 12/32 anonim ***** válasza:
83%

Én biztosan megcsináltatnám a dns tesztet. Addig nen tudnék nyugodt szívvel élni.

A kislánnyal persze így is úgyis tartanám a kapcsolatot, hisz csak 5éve vagy annak tudatában, hogy a lányod.

De hogy anyukát dobnám ki mint macskát szarni, az is hótbiztos.

febr. 17. 16:55
 13/32 A kérdező kommentje:

Igazából már az is segítség, ha valaki megérti miért tartok az eredménytől. Könnyű azt szajkózni, hogy csináltassunk tesztet persze. Nyilván mély megnyugvás lenne, ha kiderülne, hogy én vagyok a biológiai apja, oké, de ha nem!? Most az egy dolog, ha én igyekszem tudatosítani, hogy ettől még sajátomként szeretem és nevelem továbbra is, de nem tudhatom igazán mélyen mit hoz ki belőlem. Félek, hogy éket ver közénk, hogy hirtelen máshogy néznék rá, mit tudom én. A teljes éntudatomat borítaná a helyzet, totál idegen pálya... Nem tudom ezt normálisan körülírni se. Persze, ha bíznék a feleségem szavában 100%-ban, akkor a teszt gondolom őt igazolná.

Nem tudom, kicsit összezuhantam ebben most.

Ezekszerint, akkor dátumok alapján teljesen kizárt lenne, hogy a másik pasasé legyen? Ez adna némi bátorságot talán a teszthez és ezáltal remélhetőleg a megnyugváshoz is.

febr. 17. 17:16
 14/32 anonim ***** válasza:
58%

Csináld meg szerintem.

Ezek alapján a tiéd

Utána meg biztos is leszel benne.

De egyszer már kérdeztem.

Kire hasonlít a férfiak közül?

febr. 17. 17:43
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Szia

A tesóm járt hasonlóan mint te. Ott már majdnem 6 volt a kisfiú és a kislányuk 2 volt akkor. Ott csaj vallott színt, mert harmadikat terveztek és nem bírta tovább magában tartani hogy van rá esély hogy a kisfiú nem a tesómé. A tesóm sokat gondolkodott rajta hogy megcsinálják-e a tesztet, végül úgy döntött hogy igen. Hát nem az övé a kisfiú. Fél évig még próbálták meg javítani a kapcsolatot, de elváltak. A tesóm ugyan úgy fizet a kisfiú dolgaira is, továbbra is ő az apja, ugyan úgy viszi magához.

febr. 17. 20:40
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

17es ez nagyon szomorú.

De a tesód előtt nagy respekt .

De egyébként meg ezt a nagy szinvallàst se értem a nő részéről.

Szerintem egy csomószor volt ilyen a világtörténelemben és ki se derül

febr. 17. 20:58
 17/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is csináld meg a tesztet. Értem h félsz az eredménytől és attól h az befolyásolni fogja a kapcsolatod a lányoddal,de a kétrly is ugyanezeket az érzéseket hizhatja ki belőled
febr. 17. 21:26
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon valószínű hogy tiéd a gyerek, de megnyugodni úgysem fogsz DNS teszt nélkül. A bizonytalanság jobban fel fog emészteni mint a biztos eredmény.
febr. 17. 21:47
 19/32 anonim ***** válasza:
91%
Dátumok alapján nem lehet a másik férfitól. Viszont az, hogy a ciklusát vezeti és meg tudja mondani, mikor menstruált az csak egy dolog. Mi van akkor, ha nem augusztus 5én volt utoljára együtt a szeretőjével? Ezt nehéz bármivel is bizonyítani, csak bemondásra megy. Én pedig egy olyan embernek, aki 6 éve a képembe hazudik, még azt se hinném el, amit kérdez. Pont ezért választanám a tesztet.
febr. 18. 00:32
 20/32 A kérdező kommentje:

14# Írtam, hogy leginkább a feleségemre hasonlít, így ez alapján nem lehet megítélni, a másik pasast nem ismerem személyesen, hogy belelássam vonásait, a sajátjaimból van benne, de nem sok. Pl. az orr formája, meg ilyesmire gondolok. Van egy kisebb gyerekünk is, ő az én teljes másom kb. és a feleségemre alig hasonlít.

17# Le a kalappal a tesód előtt. Nálam is ez lenne az elképzelés, a valóság meg kitudja.

20-21# A tesztet valószínű meg fogom csináltatni idővel, mert gondolom tényleg jobb lenne a bizonyosság, mint ez az agyalás, hogy mi lenne ha. Akárhányszor feljön a téma, a feleségem bedobja, hogy csináltassunk tesztet, hogy megnyugodjak, így ő nagyon biztosnak tűnik a dolgában (nem a házasságunk jövője miatt akarja, hogy megnyugodjak, hanem hogy ne sérüljön a kapcsolatom a gyerekkel mielőtt ezt bedobná valaki).

febr. 18. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!