Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet, hogy mégsem tőlem van...

Lehet, hogy mégsem tőlem van a gyerekünk?

Figyelt kérdés

A kislányunk 5 éves, most derült ki, hogy a fogantatása előtt a feleségem többször is megcsalt.

Ezerszer átbeszéltük a dátumokat, állítja, hogy nem lehet mástól, védekeztek és a dátumok sem jönnének ki, dns tesztben is abszolút benne lenne, de őszintén nem tudom mit éreznék, ha nem a vérszerinti gyermekem lenne az a kislány, akinek 5 éve szívvel lélekkel benne vagyok a mindennapjaiban. Borzasztóan ki vagyok borulva és nem tudom mitévő legyek.

Szóval a tények/dátumok, amiket a feleségem "bemondott": augusztus 5-én volt együtt utoljára a szeretőjével, amikor is védekeztek állítólag, majd kiléptek egymás életéből a feleségem kezdeményezésére (ezt a másik fél is megerősítette), ami után augusztus 15-én megjött a menstruációja és többé nem. A kislányunk augusztus végén/szeptember elején foganhatott, utolsó menstruációtól számítva 41+2-n született meg. Régóta követi a ciklusát egy appban, amiben fekete-fehéren benne van minden, innen emlékszik ilyen jól és ezt mutogatta nekem is... 🙄

Előfordulhat ezen paraméterekkel, hogy mégsem tőlem lenne?

(Külső jegyekben a feleségem kiköpött mása, egy-két apróságban hasonlít csak rám, így ezzel nem vagyok sokkal előrébb, ne is írjátok. A DNS teszttel kapcsolatban nem tudom mit még mit érzek, ezt se írjátok.)

febr. 17. 12:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Számok alapján, ha valóban az augusztus 5-ei volt az utolsó együttlétük, akkor nem lehet a másik fickótól a gyerek.

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélned, ez egy rettenetesen kegyetlen helyzet.

febr. 17. 12:52
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Csináltassatok DNS tesztet, addig úgysem leszel nyugodt, míg nem tudod biztosra ....
febr. 17. 12:55
 3/28 anonim ***** válasza:
59%

Na ez patthelyzet szerintem. Teszt nélkül hiába írja neked bárki, hogy nem lehet a szeretőé, úgyse hagy nyugodni a gondolat.

De ha 5 éve neveled, nem tudom miért most merült ez fel benned. Én rögtön születés után teszteltem volna, így már a gyerekkel szemben sem fair, neki te vagy az apukája, mindegy mi az igaz belőle, és ha elszakítják tőled, akkor ő az apukáját veszti el, nem "csak egy férfit, akit annak hitt".

febr. 17. 12:57
 4/28 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj ha így vannak a dátumok biztos a tiéd.

A kislány hasonlít rád?

(Akár külső vagy belső tulajdonságok)

A DNS tesztet csináltassàtok meg!

Ha már így van és megtudtad a dolgokat akkor már jàrjatok a végére

febr. 17. 13:15
 5/28 anonim ***** válasza:
22%
Miért vagy együtt olyan emberrel, aki megcsalt?
febr. 17. 13:15
 6/28 anonim ***** válasza:
71%

És mit csinálnál ha kiderülne, hogy nem a tiéd? Ok, elválsz és megszakítás a kapcsolatot a “lányoddal”?

Nehéz helyzet, de közben van benne egy kislány, aki nem tehet semmiről. Neked kell intelligensen és nem érzelemalapon kezelni ezt.

Egyébként a dátumok alapján nem a szeretőtől van.

febr. 17. 13:42
 7/28 anonim ***** válasza:
65%

5 év után van még ennek értelme? Gondolom nem tudnád a kislányt egyik napról a másikra eldobni, mert genetikailag nem a tied.

Te nevelted sajátodként, úgyse változtat semmit (jó esetben), ha most kiderül, hogy nem a tied.

Azt a nőt sem értem, hogy most 5 év távlatából miért támadt őszinteségi rohama...

febr. 17. 13:53
 8/28 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva teljesen össze vagyok zavarodva. Képtelen lennék kilépni a lányom életéből, ezért sem tudom hogyan is érzek a bizonyossággal (dns teszt) kapcsolatban...

Ez nekem egy akkora pofon, amit nem kívánok senkinek.

(Nem a feleségemnek volt őszinteségi rohama, hanem a szeretőnek... Nem akarok feltételezésekbe bocsátkozni miért lett az ilyen fontos ennyi idő elteltével, hogy engem keressen meg. Mindegy is a kérdés szempontjából.)

febr. 17. 14:38
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsináltatnám a tesztet, ebben biztos vagyok. Tudni akarnám az igazságot akkor is, ha az eredmény nem befolyásolná a gyerekem iránti érzéseimet.
febr. 17. 14:48
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
DNS teszt. Nem kell kilepni a gyerek életéből. Az apa nem attól apa, hogy biológiailag az övé a gyerek.
febr. 17. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!