Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengedjem a lányom, már...

Elengedjem a lányom, már többször összefeszülés van emiatt?

Figyelt kérdés

A lányom 4.osztályos, 10 éves lesz. Az osztályba, már bőven 2.osztálytól tartanak egyik-másik kislánynál ottalvós bulikat/szülinapi bulikat.

Őszintén nem szívesen engedem el, nem vagyok ennek a híve.

Még a szülinapi bulira csak csak, de ezek az ottalvósak. Ismerem a szülőket, de annyira nem hogy ezt megengedjem.

A lányom pedig egyre jobban ki van ezen akadva, hogy mindenki mehet csak én vagyok az egyetlen aki ezt nem engedi.

A vitából egyre jobban elegem van. Nem tudom mit csináljak, tényleg szőrös szívű vagyok hogy nem engedem el?

febr. 15. 09:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ melyik szülőről van szó. Van akinél nem hagynám,mert nem komplettek vagy putri cigányok voltak( viselkedésük volt botrány),de ha normális a család akkor miért ne?
febr. 15. 12:22
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Én elengednem, sőt ha a 11 éves lányom hajlandó lenne elmenni ilyen "bulikra" én magam küldeném.

Csak sajnos nem megy, hiába hívják.

febr. 15. 13:05
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok biztos benne, hogy a 10 evesek hajnalog tarto rave partira jarnanak esetleg pias drogos buli lenne.

Esetleg beleneznek egy horrorba? Te nem csinaltal sosem ilyet?

Netflixen neznek valamit?

Hidd el csak rosszabb ha tiltod

febr. 15. 13:12
 24/28 anonim ***** válasza:
31%

Én sem vagyok ennek a híve, nem azért mert antiszoc lennék.

Ha valamelyik szülővel szoros lenne a viszonyunk, a gyerekem is régóta szoros barátságban lenne a másik gyerekkel azt mondom oké.

De így, alig ismerve a szülőket, a gyereket én sem engedném el ott alvósra.

febr. 15. 13:16
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk nem volt divat. Lányomék osztályában most volt az első ilyen, de nem tömeges. Csak egy gyerek aludt a másiknál. Ezt is azért tudtuk, mert a másik szülő jött érte. Harmadikosok, 9 évesek.

Az enyémet még nem hívták, szerintem kedve se lenne, túl babás ő még ahhoz, a nagyijál is csak úgy szeret aludni, ha mi is ott vagyunk.

febr. 15. 13:24
 26/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ilyen korban már lehet. Én még kisebb voltam, amikor az unokatestvéreméknél aludtam több napot is. Nagyjából ez is olyan lehet, szülők is ott vannak. Nyilván, ha úgy ismerném a szülőket, hogy rossz hatással lennének rá, nem engedném.
febr. 15. 13:27
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
szülinapra már ovis korátol ment mehet ha hivják és szeretne menni ,ott alvos programra 4 osztály végén az egész osztályal ment 5. osztályban megint de ilyen ott alvos baråtnős program idáig 1x volt és ismerem a baråtnője anyukáját tudom hogy hol laknak nem volt semmi gond.
febr. 15. 15:09
 28/28 anonim ***** válasza:
56%

Most attól félsz, hogy a 10 éves teherbe esik a másik 10 éves csajocskától, vagy mitől?

A pasis kérdéseket még megértem ilyen szempontból, ha a szülő dög volt felkészíteni a gyereket a szexuális élet elkezdésére, de itt mi azzal a baj, hogy a barátnőivel néha szeretnének egymásnál aludni?

febr. 15. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!